2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 22 پست

به نظرم زن وقتی ارج  پیدا میکنه که اجازه نده حقوقش پایمال بشه

وقتی ارج پیدا میکنه که روی خودخواهی و بددلی اطرافیانش اسم غیرت نزاره

زن آغوش میخاد که آرامشش باشه و درکش کنه نه که با تعداد النگوهاش ارجش رو ببره بالا

وقتی آلوده قربانی شدن بشی دیگه با خرج بالا و طلا و ...اوضاع عوض نمیشه فقط خودمونو گول میزنیم

عشق و با این چیزا اشتباه نگیرید تو رو خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکه نان از عمل خویش خورد  منت حاتم طایی نبرد

این جمله قشنگتره 

چیه زنای ایرانی یاد گرفتتن اویزون جیب شوهر باشن 

نریزین سرم من خودمم سرکار نمیرم . به خاطر همین قضیه از خودم بیزارم. با اینکه شوهرم هیچی ازم دریغ نمیکنه اما دلم استقلال مالی میخواد .اینکه دستم تو جیب خودم باشه 

ولي بايد فكر جيب شوهرم باش

وقتي ببيني شوهرت هر چي داره و واسه تو ميذاره و تلاشش خوشحال كردن توا توقع آدم پايين مياد كه لكاذيت نشه

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

باور کن این جمله فقط زاده ذهن ادمایی که میخان زنان خونه نشین باشن

من اصلا باورش ندارم

یعنی تو بشین خونه امر کن من بهترین و برات میخرم .

همون دهن طرف و بستنه...

به نظرم یه زن موفق و تحصیلکرده که تو اجتماع کار میکنه و مقامی برای خودش داره و تو خرج زندگی به همسرش کمک میکنه ،قطعا بیشتر ارج داره.

من شاغلم‌وتا دلتون بخواد شاغل دور ورخودم‌دیدم.اما اونقدری ک خانمای خونه دار ب خودشون میرسن وخرج میکنن.عمرا شاغلا خرج کنن.چون واسه پول سختی میکشن.سخت هم خزج میکنن.

من همون یگانه۶۸ام.خدایا میدونم‌روزهای خوب درراهند‌،میدونم منو تنهانمیذاری.خدایا سپاس گزارم.خدایا اول خودت بعد بهترین هارو میخوام