2777
2789
عنوان

شوهر سابقم تو دادگاه بهم گفت زیر خواب اینو اونی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بی غیرت باید باشه یه انسان

به کسی که یک زمان همسر و همبسترش بوده همچین تهمتی بزنه

خاک هر دو عالم بر سرش

اصلا اهمیتی نده گل

که در گنبد ز بی مغزی صدا بسیار میپیچد

زر زرای مغز خالی دهن گشاد اهمیتی نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

کاش اول ادب رو یاد می گرفتن مردم

حتی اگه با خانمت مشکل داری نباید این حرف هارو بزنی

اون زن روزی ناموس تو بود

الانم ناموس برادر و پدرشه

حرمت نگه دارین...

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مردی ک حتی زنش و طلاق میده اصلا نباید دیگه حرفشو بزنه چون یک زمانی زنش بود ناموسش بود ادم بی غیرت ف ...

گفتم تو بی غیرتی

برگشته میگ من گوه بخورم رو تو غیرت داشته باشم

چجوری ثابت کنم اونوقتکسی نشنید

🥲🥺حیف اگه کسی میشنید خوب بودا

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

مردی ک حتی زنش و طلاق میده اصلا نباید دیگه حرفشو بزنه چون یک زمانی زنش بود ناموسش بود ادم بی غیرت ف ...

دقیقا

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

چقدر بی غیرت باید باشه یه انسان به کسی که یک زمان همسر و همبسترش بوده همچین تهمتی بزنه خاک هر دو عال ...

بعد ۱۴ سال زندگی و هزارتا دردسری که پا به پاش کشیدم و مراقبش بودم وقتی جدا شدم همه چیو بخشیدم رفت همه جا نشست گفت مچشو گرفتم طلاقش دادم

کسی که نمازش قضا نمیشه و مذهبیه...

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

گفتم تو بی غیرتی برگشته میگ من گوه بخورم رو تو غیرت داشته باشم

ادم بی اصالتیه وگرنه تو یک زمانی زنش بودی شرف ناموصش بودی تا عمر داره اصلا نباید بزاره کسی بفمه ک طلاق گرفتید نه جار بزنه چرت پرت بگه

آقاهستم M  شب رفیق خوبیه فقط سوال زیاد میپرسه