2777
2789
عنوان

شوهر سابقم تو دادگاه بهم گفت زیر خواب اینو اونی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 66 پست
بعد ۱۴ سال زندگی و هزارتا دردسری که پا به پاش کشیدم و مراقبش بودم وقتی جدا شدم همه چیو بخشیدم رفت هم ...

اصلا ارزش ندارن این نوع ادمها

حتی ارزش لحظه ای فکر کردن رو

پست فطرت و لجن

بهتر که ازش جدا شدی جان دلم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ارزش ندارن این نوع ادمها حتی ارزش لحظه ای فکر کردن رو پست فطرت و لجن بهتر که ازش جدا شدی جان دل ...

آره شکرخدا

گرچه قلبم همش درگیر بچههامه ولی خداروشکر که دیگه تو زندگیم نیست

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خب چجوری ثابت کنم هیچ کس نشنید

برای شکایت از فحاشی هر مدرکی که بتواند نشان دهد چه کسی، چه زمانی و چه چیزی گفته لازم است. مهمترینها:

✅ مدارک قابل قبول

۱. اسکرینشات (عکس از پیامها)

پیام واتساپ

دایرکت اینستاگرام

تلگرام

SMS

کامنتها

حتماً نام یا شماره فرد و تاریخ/ساعت دیده شود.

۲. ضبط صدا یا ویدیو اگر طرف توهین صوتی کرده، همان فایل میتواند مدرک باشد.

۳. لینک پروفایل یا شماره تماس فرد برای اینکه قابل شناسایی باشد.

۴. اگر در جمع فحاشی شده

شهادت شاهد هم قابل ثبت است، ولی بهتر است مدرک مستقیم داشته باشی.

---

❗ نکته خیلی مهم

پیامها را پاک نکن.

اگر فحاشی در چت است، مکالمه را همانطور نگه دار.

حتی اگر طرف بلاکت کرده، اسکرینشات کافی است.

اگر خواستی بگویی چه نوع فحاشی بوده و کجا اتفاق افتاده، میگم دقیقاً چه مدرکی بهترینه.

چقرر بەت میگفتم این دردش مەریە است تو ەی خودتو میکشتی براش حالابیا جمعش کن لااقل بشە درس عبرتی بشناسیش.خام حرفاشرورفتاراش نشو معذرت می خوام الان تو این دوسال جدایی خدا می دونە باچند نفر بودە وەست اگر میاد سمتت دردش مخ زنی برا مەریس یا زندگی با تو براش تموم شدس .خواەری بە فکر خودت باش

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

من چنتا کاربر میبینم یجوری از حق زن دفاع میکنن آدم میمونهامیدوارم تو خونه هم همین باشن

اتفاقا مردای نی نی سایت از همه کثیف تر و لجن تر هستن اگه انسان بون توی سایت زنانه دنبال چی هستن؟؟؟؟؟؟