2777
2789
عنوان

جمعه عقدی یکی از دوستا شوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 98 پست
به خدا میترسم شر بزرگی راه بندازه

به گوشش برسونن چی؟ اون موقع هم شر به پا میشه. مگر اینکه کلا خودتو بزنی به نشنیدن حرفش پیش اومد بگو من اصلا نشنیدم همچین گفت.ولی این مرد که جلو اون همه آدم اینو گفته خیلی رو داره خیلی حواست جمع باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به گوشش برسونن چی؟ اون موقع هم شر به پا میشه. مگر اینکه کلا خودتو بزنی به نشنیدن حرفش پیش اومد بگو م ...

خودمونم تعجب کردیم خانومش طفلک خودشو زد به اون راه

همه ی مردهای ایرانی بی جنبه نیستن.مثل همه ی دنیا با جنبه داریم بی جنبه هم داریم

حالا شما چرا بهت برخورده؟! من گفتم همه؟! 😐

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نمیخواد چیزی به شوهرت بگی ولی از این به بعد جلو چشم این ادم. نباش اگر هم بودی حجاب مناسب داشته باش تنگ و کوتاه نپوش و آرایش هم نداشته باش باهاش هم کلام نشو بگو بخند نکن سرد و خشک و جدی باهاش رفتار کن

اگه باز چیزی ازش دیدی به شوهرت بگو از نگاه های فلانی خوشم نمیاد رفت و آمد نداشته باشیم

دقیقا همه باحجاب بودیم بزن و برقصم نبود انگار رفتیم رستوران ارایش معمولی داشتیم مثل مهمونی خانوادگی ...

خب پس کلا کرم داری و الا چرا گفتی عقدی مختلط؟ چیش مختلطه؟ یه عقد ساده تو محضر ....

بعدم یه نگات کرده چ بلوایی ب پا کردی بزار لااقل اک یبار دیگ بد نگاه کرد بفکر راه چاره باش

آها..ببخشید اخه نوشتی مختلط همه فکرمون رفت روی لباس مجلسی وبدون روسری ومیکاپ کرده..یه ندای کوچک به ...

خوب مختلط بود دیگه عقد جدا نبود

اره منم دفعه اول بود اینجوری حس میکردم من اگه به شوهرم بگم شوهرم هرجا ببینش واکنش بدی نشون میده دست خودشم نیستت

همه ی مردهای ایرانی بی جنبه نیستن.مثل همه ی دنیا با جنبه داریم بی جنبه هم داریم

کلا اکثر مردای خاورمیانه تو مسائل جنسی متفاوتن، ژن شون اینجوریه حالا شما میخوای قبول نکن

خب پس کلا کرم داری و الا چرا گفتی عقدی مختلط؟ چیش مختلطه؟ یه عقد ساده تو محضر ....بعدم یه نگات کرده ...

چقدر بی ادبی تو محضر نبود تالار بود مختلط بود دیگه خانوم اقایون جدا نبودن

میترسم شر بشه شوهرم اروم نیست اصلا

لزومی نداره به شوهرت بگی

درک هم نمیکنم یکی وقتی شب در خونه شو باز میزاره و دزد میاد اول خودشو باید مقصر بدونه بعد یقه دزدو بگیره

همسر شما ، حریم خصوصی قائل نشده برای صیانت از ناموسش شما رو برده عروسی مختلط پیش شون ، الان چرا باید شاکی بشه ؟! این دو تا اصلا باهم تناقض دارن

پیشگیری مقدم بر دعواست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

گفتی مردای ایرانی بی جنبهیعنی همهبله بهم برمیخوره

مگه تو مردی؟! نه منظورم همه نیست، مسلما مردای باجنبه و باشخصیت هم هست بینشون

به خدا میترسم شر بزرگی راه بندازه

عزیزم باتوجه به اخلاق شهوهرت اصلا صلاج نیست بهش بگی.خودت باید به اون اقا کم محلی کنی مثلا چنین موقعیتی دوباره تکرار شد سریع جاتو عوض کن.محیط و ترک کن و گاها یه اخمی بهش بکن.باهاش هم کلام نشو و در کل اعتراضتو بهش نشون بده