2777
2789
عنوان

اومدم امروزبعدچندماه خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 70 پست
من مهمونم بنظرتون ؟پزیرایی میخاستم ی چایی بیارولی باروی خوش چی کم میشد

عزیزم این موقع صبح آدم حوصله خودشم نداره..

توقعت رو کم کن

یه زمان مناسب برو ، درسته مهمون نیستی ولی خب باید رعایت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهمونم بنظرتون ؟پزیرایی میخاستم ی چایی بیارولی باروی خوش چی کم میشد

به هرحال ۸صبح خونه کسی نمیرن

من خودم رو میزارم جای خانواده ات واقعا این کارت اشتباه هست

قرار نیست شما هروقت برنامه ات جورشد بری جایی، باید میزبان رو هم درنظر بگیری

طرف تازه از خواب پاشده، میخواد بره سرکار، میخواد بره خرید، میخواد کار اداری انجام بده بعد این وسط یه نفر بی مقدمه بیاد خونه اش!

درسته خونه پدر و مادرت هست ولی اونا هم نیاز به حریم شخصی دارن

سلام اسی خانواده ت درک نمیکنم

پاشو. بروخونه ت خواهر

هنوز تا 12دو سه ساعت مونده میخوای بشینی و حرص بخوری

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
درست صحبت کن..کله سحر نیاز نبود پاشه بره اونجا.. باید در زمان مناسب و با هماهنگی میرفت که احترامشو ن ...

به قرآن که باز چرت گفتی

حالا بعد 5 ماه کله سحر رفته بچه شونه دیگه خودشون کنترل میکردن مهمان نوازی میکردن خوبه دخترشونه آدم بعد چند ماه واسه دخترش به ساعت زودتر از خواب بیدار بشه چی میشه بعد مگه داره اونجا طبل میزنی یکی در باز کرد بقیه میخوابیدم به مولا که چرا میگی خبر نداری

منی که صبح جمعه ساعت 7صبح با بچه هام پا شدیم رفتیم خونه مامانم بابام رفت برامون حلیم و نون داغ گرفت

هفته ای حداقل 3,4بار میرم خونه مامانم بازم با روی باز استقبال میکنن.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
به قرآن که باز چرت گفتی حالا بعد 5 ماه کله سحر رفته بچه شونه دیگه خودشون کنترل میکردن مهمان نوازی ...

با این لحن صحبتت مشخصه هیچ منطقی نداری..

اخه شاید این موقع صبح اونا شرایطشو نداشته باشن اون خواهر مجرد بیچارش حق داره آرامش داشته باشه..

درسته ۵ ماهه نرفته ولی دلیل نمیشه بدون در نظر گرفتن شرایط اونا هر موقع دلش خواس بره

زن بابا داری؟منم زن بابا دارم به نظر خونه خانواده بعد مادر هیچه

نه عزیزم همه مادرها هم خوب نیستن

الان منی که پدرم فوت شده ومادرم به بهونه واهی پامو از خونه اش بریده هم میگم باباستون خونه است