2777
2789
عنوان

اومدم امروزبعدچندماه خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 70 پست

من سه ماه شد نرفتم دیگه نمیرم خونه خودم بهتره جایی نمیخوانن تورو بهتر نری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی خونه مهمونی نیست که نیاز باشه از قبل بگی یا دست پر بری یا نگاه ساعت کنی بخصوص که تنهایی رفتی همینطور نیاز نیست مثل مهمون دورت بشینن بنظرم یکم حساسی خودت پاشو چای درس کن بقیه صدا بزن بخورید کاری کمک مامانت بده

چرا اینقد همچی سخت میگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر جایی که بهت حرمت نذارن،نرو،حتی اگه بهشت باشه!!من باشم دیگه نمیرم،ارتباط رو قطع میکنم

میخام حتی جواب تلفناشونم ندم حتی چراهمه خانواده دارن من حتی اینم ندارم شوهرمم هرچی میخادبگه

اسی خونه مهمونی نیست که نیاز باشه از قبل بگی یا دست پر بری یا نگاه ساعت کنی بخصوص که تنهایی رفتی هم ...

عزیزم این مال وقتیه که میری از دیدنت خوشحال میشن

میگی زحمت مدم خودم پاشم پذیرایی کنم

که یه روال عادی وطبییعیه ما که نمی شینیم مامانمون بیاد ازمون پدیرایی کنه

اسی رفته کسی از دیدنش خوشحال نشده هیچ حنگ ودعوا راه انداختن ،حالا این وسط اسی میرفت به پذیرایی وخوردن تا بگن فقط اومده بخوره وبره

میخام حتی جواب تلفناشونم ندم حتی چراهمه خانواده دارن من حتی اینم ندارم شوهرمم هرچی میخادبگه

جوآب بده،ولی بگو دلخوری و حتما گله کن!!اما دیگه نرو تا خودشون دعوتت کنن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اینبارخودش گفت بیا

پس چرا خواهرت گفت باز این اومده؟در کل رفتارشون خوب نبوده!ولی حتما به مادرت بگو من که هرروز نمیام،بعد چند ماه اومدم ،اونم خودت گفتی بیا!این رسم مهمون نوازی نیست،!!بگو دیگه اونجا نمیام که نه شما اذیت بشید،نه من

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....