2777
2789
عنوان

اومدم امروزبعدچندماه خونه مامانم

1401 بازدید | 70 پست

خواهرم میگه وای ازدوباره اومدمامانم غرمیزنه داداشم وبابام دعواشون شدتوی این نیم ساعته خواهرم بق کرده رفته تواتاق منم توحال نشیتم ونیم ساعت دیگه میرم خونه خودم بعدمیگن بریدخونه پدرمادرتون وقتی خفتت بدن چه فایده خواهرم همیشه که میرم بی محلی میکنه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نیم ساعت دیگه. همین الان بلند شو بگو ببخشید مزاحم شدم برووو

بعدمیگن به پدرومادرسربزنید5ماهه نیومده بودم خواهرای دیگم هرروزاینجان این خواهرهرروزاستوری اوناوبچاشونومیزاره

بگو من دیگ مزاحمتون نمیشم ک میام هی خواهرم میگ این اومد باز و دعواتون میشه یا غرمیزنین دیگ نمیام بابا جای من اینجا نیست بعد5ماه ولی جای بقیه هروز هست

همین الان پاشو برو خواهر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه دعوای حسابی باهاشون بکن.

حرف هاتو بزن. بگو دلم به حال خودم می سوزه با این خونهٔ پدری.

اون خواهرت رو هم حسابی حرف بارش کن.

بذار بفهمن که با رفتارشون چه غم و دردی رو بهت تحمیل می کنن.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بعدمیگن به پدرومادرسربزنید5ماهه نیومده بودم خواهرای دیگم هرروزاینجان این خواهرهرروزاستوری اوناوبچاشو ...

شانس نداریم خاهر

منم همینم بعد چند ماه رفتم پسر زن بابای بیشرفم پسرم کتک زد در حالی که پسرم ۱۳سالسه و نشسته بود پسر زن بابای بیشرفم هم ۱۳سالشه بابای اشغالم مارو ساعت ۱شب بیرون کرد گفت گمشین برین پسر من اعصابش ضعیفه

چطور پس برا بقیه اعصابش ضعیف نیست

دیگه تا عمر دارم نمیرم

الهی شکر ❤️

نرو خب.. اگه بچه هم داری که بدتر..خب اونا هم آرامش میخوان خواهرت حق داره

میشه چرت نگی مگه رفته هفته ها مونده تازه صبح رفته 5 ماه هم بود نمیرفت. آدم خونه پدر و مادرش نره کجا بره. الان یعنی تو نمیری خونه مادرت. بعضی ها بی عاقلانه جواب میدن فقط