2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 72736 بازدید | 415 پست
چقد خواهرت بی عقل و جوگیره انگار بچه ی ۱۲ ساله اس زندگیشونم الگو نبوده ک هیچ ب یه مو بند بوده فک کن ...

منم همین فکر رو میکنم ،ادمی که با کوچکترین چیز به شوهر و ثبات زندگیش شک بکنه الگو نیست ،احتمالا تا الان هم نقش بازی میکردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب عجب عجب

این کارا چیه !

من و همسرم زندگیمون از هن لحاظ خوبه یعنی هیچ مشکلی نداریم ولی منم از این سرچها زیاد میکنم خب آدم میشنوه میخواد بدونه چی به چیه

پس بلید همسرم فکر کنه من طلاق میخوام🙄

اسی تو هم درجایی نصیحتش کنی بدتر زیر خواهرتو دادی بالا

سوال هایی ک ممکنه برای هرکسی پیش بیاد!!!

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

🔴 یعنی اینقدر حرف های اسی و برخورد خواهرش و به خصوص پیامی که به همسرش داده عجیب و غریبه که برام قابل باور نیست. 😐😐😐😐

ولی اگه اینا راست باشه که شرمنده، خودت و خواهرت اصلاً به بلوغ فکری و شخصیتی و شعور زندگی مشترک نرسیدید و این الگو بودن زندگی ایشون هم چَرَندی بیش نیست و زندگی شون بخصوص برای همسرش اصلاً گل و بلبل نبوده. 😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

شما هم ک بیشتر آتیشو شعله ور میکنین.دخالت نکنین.پیاز داغشو هک زیاد نکنین براش.ی سرچ بوده دیگه .

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سرچیزای الکی زندگی رو به خودتون وشوهرتون کوفت نکنین یکیش خوداحمقم

چندروزپیش دیدم یکی باپروف گل ویه اسم نامفهوم اینستای شوهرم همش لایک میکنه وبهش پیام میده وشوهرم جوابشو نداده بود،هی طرف پیام داده بود تورا جواب منو نمیدی واینا

منم خیالم راحت بودکه شوهرم جواب طرفونمیده البته اینم بگم اون خیلی وقته شوهرم فالو داره ولی شوهرم فالوشم نکرده بودکه ببینه کیه،دیروز صبح یه دفعه دیدم شوهرم فالوش کرده اینقد اعصابم بهم ریخت که چرا کسی که مزاحمه رو فالو کرده،کلی پیش خودم سناریو چیدم که حتما جوابشو داده وآشنا شدن وایناوازدیروز حالم بدبود،دیشب خوابم نبرد

الان که خواب بود نگاه کردم تو چتاشو که طرف رفیقشه وخودشو معرفی کرده این جوابشو داده واقعا برای خودن وخیلی از زنا متاسف شدم که چیزای کوچیکو اینقد برای خودمون بزرگ میکنیم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

وای بخاطر یه سرچ ساده

چرا خواهرت همچین پیامی فرستاده

اصلا چطور به ذهنش رسیده سرچ گوگل شوهرشو نگاه کنه

باور کن از بی دردیه

وگرنه اونا زندگیشون خوبه ؛ اینقدم دیگه حساس نباشید

خدا یا شکرت 🌹