2777
2789
عنوان

حسادتتون در چه حده

161 بازدید | 33 پست

ترو خدا دروغ نگین من اصلا حسود نیستم و فلان که خودتونم باورتون نمیشه فقط بگین کجا کی سر چی حسادت کردید؟؟

دوست داشتین بگین طرف کیه ....

یا خودتون ویژگی دارید که مظمعا هستید طرف بهتون حسادت میکنه؟؟اندک حسادتی در همه هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسود نیستم... ولی وقتی نزدیکانم منو با دیگری مقایسه کننذ.... حسادت می کنم... معمولا به آدم هایی که چیزا رو عادی دارند... ومن باید براشون کلی تلاش کنم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

سرپیشرفتهای مالی که اطرافیانم دارن میکنن زیاد خودمو مقایسه کردم وحسرت خوردم

الهی .....خدا خودش جوری برات بسازه که دیگه حسرتی نمونه عزیزم منم اینجوریم گاهی

تا الان فکر نکردم به چی حسودیم شده شاید به دختر خواهر شوهرم یک بار چون اون خوشگله دختر من معمولیه البطه اون دختر عملی هست دختر من درسخوان وخوب یه بار حسادت کردم بعد پشیمون شدم

حسودیم خیلی زیاده خیلیییی ..به اکس نکسم حسودی میکنم چون با اون تو رابطه بوده

وااای باورت میشه من فقط بروز نمیدم نه تو کلمات نه تو صورتم ولی دق میکنم هاااااا

😅🤣🤣🤣خواب همون حسادته منه

نه حسادت ینی اینکه بخای ازون گرفته بشه مثلا چرا فلانی بهترین ماشین داره خدا کنه تصادف کنه

ولی غبطه ینی توهم بخای اینجوری ک فلانب بهترین ماشین داره کاش منم داشته باشم بشم مثل اون

خدایا بسهه دیگهههه ...