در مورد شما صحبت نمی کنم عزیزم کلی میگم حسادت دوجور هست یکی حسادت میکنه حسرت میکشه ولی نمیخواد به یک ...
میدونم عزیز دل کلی گفتین میگم گاهی حسادت ما مقصر داره قبول دارید ؟وگرنه چرا خواهر به خواعر برادر به برادر حسادت کنه گاهی تو بعضی خانواده ها چون مقصر خانوادن یا همسراشون
میدونم عزیز دل کلی گفتین میگم گاهی حسادت ما مقصر داره قبول دارید ؟وگرنه چرا خواهر به خواعر برادر به ...
اره مقایسه ها باعث ناراحتی و نفرت میشه من مثلا همیشه دخترعموم رو میزدن سرمن که نمره هاش خوبه و فلان و یا خواستگارهای بهتری داره ولی من حسادت نمیکردم نفرت داشتم به خاطر مقایسه و بیسوادی وشعور شون که من رو کوچیک میکردن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قربونت بشم این چه حرفیه عزیزم ایراد نداره ...ولی ادم سنشم زیاد باشه ازدواج کنه واقعا قبل ازدواج اونج ...
قربونت،..خب ازدواج هندونه سربستست،واقعا نمیشه یه نفر رو صد در صد قبل ازدواج شناخت،ولی این که تو بارداری میگی شوهرت میزدتت واقعا از یه آدم عادی برنمیاد...کاش همون وقت ساده نمیگذشتی