2777
2789
عنوان

پارتنرم خیلی دوستم داره ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 27 پست
باور نکن چهارسال چخبره حداقل عقد کنین نامزدی چیزی

منم میگم اگه خیلی براش مهم باشه پسره میاد جلو حداقل نشونی چیزی

تازه این میخواد بره خارج

اونی که یک دختر بخواد حتما قبل رفتنش میاد جلو یه نامزدی بله برونی

در غیر این صورت حرفاش کشکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا بایکی بودم گفت بزار پام به مالزی باز بشه برات دعوتنامه میفرستم یمدت چت و زنگ واینا داشتیم غیب شد که غیب شد دیگم پیداش نکردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

هیچ پسری میفهمی هیچ پسری ارزش این فداکاری رو نداره

درگیر احساسات نشو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

باور نکن چهارسال چخبره حداقل عقد کنین نامزدی چیزی

خب خودشم میگه شرایطم اوکی شه زودتر میام نامزد کنیم چند سال و اینا منم چیزی نگفتم سکوت کردم

من که بزور نمیتونم بگم بیا منو بگیر حرف خودش این بود🫠😑

وقتیم واقعا شرایطش الان اوکی نیست و کامل نمیشناسمش چی؟

ما یکسالو چند پاهه باهمیم و ازدواج خیلی پر ریسکه و من خیلی میترسم میگم حداقل ۳ سال دوست باشیم اگر خواست ۲ سال یا ۳ سال دیگه بیاد جلو

والاحداقل بگه دوماه شش ماه چهارسال ملت ازدواج میکنن طلاقم میگیرن

😐اخه ب نظر خودم یکسال واسه ازدواج زوده

من واقعا هنوز بچم و امادگی زندگی مستقلو ندارم ینی تو خونه هیچکاری نمیکنم

من میگم نهایتش ۲ یا ۳ سال دیگه دوست باشیم بعد بیاد جلو

ولی خب اونروز گفتم اوکیم نمیدونم الان دیگه چی بگم دوباره

ولی خودش گفت اگر من بیام جلو میشه دبگه نری و اینا؟ یا میگه ارشدتو اصن ایران بخون و اونسری گفت من گفتم ۵ سال ولی زودتر شاید اومدم نامزد کردیم مثلا یه چندسالی نامزد بودیم حالا یکسال دیگه یا دوسال دیگه

خب خودشم میگه شرایطم اوکی شه زودتر میام نامزد کنیم چند سال و اینا منم چیزی نگفتم سکوت کردممن که بزور ...

عزیزم قبل هرچیزی باخودت بدون رودروایسی طی کن ک ایا حاظدی این ریسکوبپذیری اعتماد وعلاقت وروح وروانت توی رابطه ای بذاری ک تعهدی داخلش نباشه واحتمال اینکه وقتی وابستش شدی ولت کنه و پاپس بکشه .اره یا ن کاملا بخودت بستگی داره مواظب خودت و احساساتت باش همین

😐اخه ب نظر خودم یکسال واسه ازدواج زودهمن واقعا هنوز بچم و امادگی زندگی مستقلو ندارم ینی تو خونه هیچ ...

اخه الان زمان قدیم نیست منم نگفتم حتما وادارش کن ازدواج کنین وقتی اینقدادعا داره بایدثابت کنه نامزدباشین چ اشکال داره بعد اگه بهم نخوردین جدامیشین قرار نیست عالم وادم بفهمه باهمین فقط خانواده

پرانتر که میگن از پرانتز باز پرانتز بسته یادم میاد😂😂

😁😁😁😂😂

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤