2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزر

162 بازدید | 41 پست

امروز اولین جلسه لیزرم بود با دستگاه کندلا. تو اینستا دیده بودم که بعد اتمام جلسه رو پوست حالت برامدگی و تاول زدگی طور بود. ولی برای من اینطور نیست یه جاهایی هم کمی از موهام مونده. اینا طبیعیه؟ اپراتوره درست کار کرده؟

من با یه دستگاه شاتی دیگه رفتم.

برآمدی روی پوست واسه من از جلسه سوم بود که دما میره بالاتر.

مو هم همونروز نریخت دو هفته بعدش ریخت.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی میشه لایکم کنی

و سوال دیگم اینکه قبل اینکه بریم لیزر چیکار کنیم

ینی موهای بدن کامل بزنیم ..بعد شیو چند ساعت بعرش بریم کار لیزر

و اینکه میگن شاتی بهتره درسته؟

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ینی چی مومونده؟!! مورو سیو نمیکنه بلکه ریشه میسوزونه درضمن اون برا جلسه اول نی

مثلا ساق پا رو که زده. خب من شیو کرده بودم منتها یه جاهایی از دستم در رفته مثلا یکی دوتا تار مو مونده بوده. الان میبیبنم هنوزم هست.

عه یعنی طبیعیه یکمی از مو ها مونده باشه؟

مگه مو روی پوستت داری؟ مگه شب قبلش با ژیلت اصلاح نکردی؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اسی میشه لایکم کنی و سوال دیگم اینکه قبل اینکه بریم لیزر چیکار کنیمینی موهای بدن کامل بزنیم ..بعد شی ...

اره شاتی کندلا بهتره 24 ساعت قبل جلسه با زیلت باید شیو کنی

اسی میشه لایکم کنی و سوال دیگم اینکه قبل اینکه بریم لیزر چیکار کنیمینی موهای بدن کامل بزنیم ..بعد شی ...

شب قبل از لیرز باید بری شیو کنی

هیچ مام و اسپری و کرم هم نزنی