امروز اولین جلسه لیزرم بود با دستگاه کندلا. تو اینستا دیده بودم که بعد اتمام جلسه رو پوست حالت برامدگی و تاول زدگی طور بود. ولی برای من اینطور نیست یه جاهایی هم کمی از موهام مونده. اینا طبیعیه؟ اپراتوره درست کار کرده؟
وای من نمیدونستم قراره دردش بیشتر شههههه. الان خیلی خوب و خوش خجسته ام که اصلا درد نداشتممم
هرچی موها نازکتر میشن درجه بایدددد بره بالاتر. ولی عجیبه جلسه اول اصصصلا درد نداشتی. لیدوکایین نزده بودی؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فکر کنم پنج. تا الان که عالی و بسیار راضی. ولی خب مهم اینه که وقتی جلسات تموم شد زرتی درنیاد مثل قبل.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
چرا زدم. ولی وقتی رفتم اوپراتوره شاکی بود که چرا زدی. اما خب سرمای خود دستگاه هم جوابه به نظرم. حالا ...
به کل بدنت زدی؟ من فقط یه جا رو لیدوکایین میزنم و اون اصلا دردی حس نمیشه. خب اگه همه جا بی حسی داشت طبیعیه حس نکنی دردشو.
اپراتور چرا شاکی بود؟
چرا زدم. ولی وقتی رفتم اوپراتوره شاکی بود که چرا زدی. اما خب سرمای خود دستگاه هم جوابه به نظرم. حالا ...
من کندلا نیستم سایناشورم. اونم باد سرد میزنه. ولی حقیقتا این باد سرد جوابگوی دردش نیست 😅
به کل بدنت زدی؟ من فقط یه جا رو لیدوکایین میزنم و اون اصلا دردی حس نمیشه. خب اگه همه جا بی حسی داشت ...
اره کامل بیحسی زده بودم واقعا یه تصور عجیب غریبی از دردش داشتم. اپراتوره گفت فقط ناحیه خصوصی رو باید بیحسی میزدی جاهای دیگه نیاز نیست. الان که رفتم به نظرم همون سرمای دستگاه جواب میده
اره کامل بیحسی زده بودم واقعا یه تصور عجیب غریبی از دردش داشتم. اپراتوره گفت فقط ناحیه خصوصی رو باید ...
ببین هی میگم درد داره درد داره ولی بالاخره الان زنده ام دیگه. جلسه بعدی همون قسمتو بزن فقط. واسه من پایین ساق پا بیشتر از همه درد داره.