امروز اولین جلسه لیزرم بود با دستگاه کندلا. تو اینستا دیده بودم که بعد اتمام جلسه رو پوست حالت برامدگی و تاول زدگی طور بود. ولی برای من اینطور نیست یه جاهایی هم کمی از موهام مونده. اینا طبیعیه؟ اپراتوره درست کار کرده؟
من از اپراتور پرسیدم که من که دقیق نمیتونم ۲۴ ساعت قبل شیو کنم. بهتره این ۲۴ ساعت بیشتر بشه یا کمتر بشه؟ گفت کمتر بشه عیب نداره. من عملا ۱۴ ۱۵ ساعت قبلش شیو کردم معمولا.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
یه جاهایی از دستم در رفته. در حد یکی دو تا تار. انتظار داشتم اونها رو هم سوزونده باشه
ببین یه کلیپ بود لیزر رو میزد به مویی که کنده شده و روی میزه. اون مو دود نمیشد بره هوا. بلکه حالت کِز خورده پیدا میکرد. به هر حال ۲ هفته صبر کن ببین چقدر میریزه. از جلسه بعد سعی کن کامل بزنی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
۴۰دقیقه شکنجه میشی😂یعنی من ک میرم از اولش خودمو فحش میدم تا اخر
حق. اما امان از لذت ۲ هفته بعدش که عین برگ خزون میریزن پشما 😅😅 ولی واقعا خیلی درد داره خصوصا جلسات آخر
والا از جلسه اول درد داشت من عین مار زخمی میپیچم ب خودم
درد جلسه اول کمتره از جلسات بعد باز. جلسه اول رو به آمپول تشبیه میکردم. الان به سوختگی (تجربه سوختگی دارم)