2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 41 پست
اها وقتی شیو کردیم ۲۴ ساعت بعد باید بریم

من از اپراتور پرسیدم که من که دقیق نمیتونم ۲۴ ساعت قبل شیو کنم. بهتره این ۲۴ ساعت بیشتر بشه یا کمتر بشه؟ گفت کمتر بشه عیب نداره. من عملا ۱۴ ۱۵ ساعت قبلش شیو کردم معمولا.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جاهایی از دستم در رفته. در حد یکی دو تا تار. انتظار داشتم اونها رو هم سوزونده باشه

ببین یه کلیپ بود لیزر رو میزد به مویی که کنده شده و روی میزه. اون مو دود نمیشد بره هوا. بلکه حالت کِز خورده پیدا میکرد. به هر حال ۲ هفته صبر کن ببین چقدر میریزه. از جلسه بعد سعی کن کامل بزنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
۴۰دقیقه شکنجه میشی😂یعنی من ک میرم از اولش خودمو فحش میدم تا اخر

حق. اما امان از لذت ۲ هفته بعدش که عین برگ خزون میریزن پشما 😅😅 ولی واقعا خیلی درد داره خصوصا جلسات آخر

۴۰دقیقه شکنجه میشی😂یعنی من ک میرم از اولش خودمو فحش میدم تا اخر

عههههه درجه اش هعی بالاتر میره؟ اخه الان که من خیلی خوب و خجسته و بدون درد رفتم و اومدم

حق. اما امان از لذت ۲ هفته بعدش که عین برگ خزون میریزن پشما 😅😅 ولی واقعا خیلی درد داره خصوصا جلسات ...

وای من نمیدونستم قراره دردش بیشتر شههههه. الان خیلی خوب و خوش خجسته ام که اصلا درد نداشتممم

والا از جلسه اول درد داشت من عین مار زخمی میپیچم ب خودم

درد جلسه اول کمتره از جلسات بعد باز. جلسه اول رو به آمپول تشبیه میکردم. الان به سوختگی (تجربه سوختگی دارم)

درد جلسه اول کمتره از جلسات بعد باز. جلسه اول رو به آمپول تشبیه میکردم. الان به سوختگی (تجربه سوختگی ...

اره ببین مم واقعا سوخت یجای دستم

این سری برم حالا دعوا میکمم