2777
2789
سین زدم ولی جواب ندادم

کارت خیلی اشتباهه

ی لحظه خودتو جا اون تصور کن

حالا اگه همین پسره مشکل نداشت

سریع جوابشو میدادی که

بعدشم دلش بشکنه خدا بد جوابتو میده 💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اون طفلک علاوه بر آسیب جسمی آسیب روحی هم دیدهمیخواد با این کارا مثلا اعتماد به نفس برای خودش بخ ...

میدونم خیلی سخته براش چون مادرزادی نبوده و تو حادثه این اتفاق افتاده .باشگاه میره کلی کلاس ثبت نام کرده و از قوی بودنش خوشم میاد .ولی اخه چه فکری کرده من باهاش اوکی شم

نمیشه فقط اون شرایطش رو دید و به دلیل شرایط خاصش بگی که در سطح من نیست

یادمه یه داستانی شنیدم که تو دانشگاه یه خانومی که قصد داشته درباره یه همکلاسی آقاش به دوستش چیزی بگه میگه فلانی اینجوری گفته میگه کی؟؟میگه همون که همیشه کت آبی میپوشه!میگه کدوم؟میگه همون که صدای خیلی زیبایی داره!میگه بابا نمیدونم!میگه همین که روی ویلچر میشینه.....

یعنی شرایط خاص اون آقا اولویت آخر اون خانوم برای معرفی بود

جهان اول هست دیگر

وای دقیقا نباید دل بشکنی جوابش بده ولی سرد که دیگه پیام نده

دقیقا ، درست نیست

باشه خب هرچیم که بشه نباید اینجوری رفتار کنه با کسی که ضعف داره سر مشکلش

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اینش هیچی میگه به مالت نناز که به شبی بنده به جانت نناز که به تبی بنده

دقیقااااا

آفرین قشنگ بود