2777
2789
عنوان

کی گفته فقط اونایی که خیانت دیدن باید طلاق بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست
نگفتم ولش کنه دیدن طلاق بهتر از دیدن مشاجره و کتک کاریه

وقتی میدونی پدر بچه، بچه رو بعد از طلاق بهت نمیده نمیتونی ولش کنی و بری خیلیا هستن که زورگو هستن و بچه رو سلاح میکنن و به مادر نمیدن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
نگفتم ولش کنه دیدن طلاق بهتر از دیدن مشاجره و کتک کاریه

قربون دهنت منم همینو میگم

حالا اطرافیان میشن دایه مهربانتراز مادر که بخاطر بچت بمون

بچه داره زجر میکشه من مادر باید براش کاری بکنم حاضرم نون خشک بخورم بعد طلاق ولباس نخرم ولی به بچه م برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیشه قضاوت کرد بعضی زندگی ها بعضی خونه ها جوریه که باید توش بسوزی و بسازی چون پشتوانه و حامی ...

منم همین فکرو کردم بچه آوردم الان میگه مامان چرا بااین مرتیکه ازدواج کردی

وقتی میدونی پدر بچه، بچه رو بعد از طلاق بهت نمیده نمیتونی ولش کنی و بری خیلیا هستن که زورگو هستن و ب ...

همش قانون تخماتیک مسببه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

قربون دهنت منم همینو میگم حالا اطرافیان میشن دایه مهربانتراز مادر که بخاطر بچت بمون بچه داره زجر میک ...

باهات موافقم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اگه پدر بچه زورگو باشه و بچه رو به مادرش نده و بالاسر بچه نامادری بیاره چی بچه نابود نمیشه؟

مامانش بچه رو میبره

بچه زیر ده سال خداییش ظلمه ول کنی بره لااقل طفلی یه خورده بزرگ بشه گناه اون چیه که به دنیا اومده

کی خواست ول کنه عزیزم درست بخون من میخوام حضانت بگیرم نشد نتونستم چون پول وکیل ندارم بخاطر همین داریم خون دل میخوریم با بچه م تو این خونه

قربون دهنت منم همینو میگم حالا اطرافیان میشن دایه مهربانتراز مادر که بخاطر بچت بمون بچه داره زجر میک ...

دوره موندن و سوختن تموم شده

زمونه خرابی هست اگه پشتوانه نداشته باشی حامی نداشته باشی کار و بار و پس اندازی نداشته باشی باور کن از پس زندگی خودتو بچت برنمیای الان میگی چون تو خونه گرم نشستی بعد که داشت بیفته میگی کاشکی تو همون خونه بودم بچه مو آواره نمیکردم

کی خواست ول کنه عزیزم درست بخون من میخوام حضانت بگیرم نشد نتونستم چون پول وکیل ندارم بخاطر همین داری ...

خواهر من وقتی پول جور کردن وکیل نداری چه جوری میخوای از پس خرج و مخارج خودتو بچت بربیای یه کم بیشتر فکر کن همه این راهها رو من رفتم