2777
2789
عنوان

کی گفته فقط اونایی که خیانت دیدن باید طلاق بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست
خیلیا به امید بهتر شدن مرد بچه دار میشن نباید قضاوت کرد

کی دیده بعد بچه مرد بهتر شه؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

وقتی شده نباید بخاطر بچه خودتو بسوزونی بودن بچه تو شرایط دعوای پدر مادر بدتر از طلاقه

آدم باید خودخواه باشه بچه ای که خودش آورده رو به خاطر شرایط خودش ولی کنه به فکر خودش باشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونی هم که بچه داره باید بره تیمارستان بستری بشه یا بیان جنازشو ببرن ولی طلاق نگیره

اگر واقعاً قصد طلاق داری صبور باش چند ماه کاری به کار شوهرت نداشته باش،

اگر طلاق بگیری ممکنه دیگه خرج تو و بچه رو نده پس تو این چند ماه به خساست اش کار نداشته باش.

اگر طلاق بگیری دیگه احتمالا اصلا نمیبینی اش که باهاش حرف بزنی پس تو این چند ماه هم باهاش بحث و جدل نکن فقط سلام و خداحافظ کن و بذار با بچه ات وقت بگذرونه...

اگر هم ازت سوال پرسید کوتاه جواب بده و صبور باش..

چند ماه بگذره و اینا رو انجام دادی میفهمی چقدر دعواهاتون کم شده

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

آدم باید خودخواه باشه بچه ای که خودش آورده رو به خاطر شرایط خودش ولی کنه به فکر خودش باشه

نگفتم ولش کنه دیدن طلاق بهتر از دیدن مشاجره و کتک کاریه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ای که داره هرروز از پدرش کتک میخوره و پول توجیبی نمیگیره و پوشاک و خوراکش تامین نیست حضانتش بیفته دست مادر بهتره یا بمونن پیش مرد

دیگه سقط کردن دل میخوادباید پا بذاری رو وجدانتهر کسی نمیتونه اینکارو بکنه

اره موافقم

کی دیده بعد بچه مرد بهتر شه؟

واقعا نمیشه قضاوت کرد بعضی زندگی ها بعضی خونه ها جوریه که باید توش بسوزی و بسازی چون پشتوانه و حامی نداری خوب تو این شرایط که نمیشه تنها باشی بچه میاری که همدمت باشه که امیدی باشه برای آینده ت که به عشق همون بچه بتونی سرپاشی و زندگی کنی

اگر واقعاً قصد طلاق داری صبور باش چند ماه کاری به کار شوهرت نداشته باش،اگر طلاق بگیری ممکنه دیگه خرج ...

همینکارو کردم

الان هم از لحاظ روحی هم از لحاظ جسمی به نابودی رسیدم عین مرده متحرک

بچه ای که داره هرروز از پدرش کتک میخوره و پول توجیبی نمیگیره و پوشاک و خوراکش تامین نیست حضانتش بیفت ...

بچه زیر ده سال خداییش ظلمه ول کنی بره لااقل طفلی یه خورده بزرگ بشه گناه اون چیه که به دنیا اومده

واقعا نمیشه قضاوت کرد بعضی زندگی ها بعضی خونه ها جوریه که باید توش بسوزی و بسازی چون پشتوانه و حامی ...

ولی اون بچه نابود میشه

تمام قوانین به نفع مرد هست من چندبارم اقدام کردم ترسیدم بچه هامو بهم ندن برگشتم تو همین جهنم

فقط نکات مثبت زندگی ات رو ببین.

وقتی میگی جهنم نشون میده شاید بدبین هستی باید فقط نکات مثبت رو ببینی و خودت رو با بچه هات مشغول کنی...

بدون سعی و تلاش هیچ کس خوشبخت نمیشه...

منتظر نباش شوهرت تغییر کنه حالا که خیانت کار نیست و هم همسرت هست و هم پدر بچه هات تو تلاش کن خوب باشی...

با همسر و بچه هات از همین الان با لبخند و احترام حرف بزن و فحاشی و داد زدن رو کلا از رفتارت حذف کن.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)