2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9214 بازدید | 269 پست
عزیزم شما همین که سقط نکردی راه زرست رو رفتی و روسفیدی، حال بد بارداری به خاطر هورمون هاست و ویار پ ...

يعني خدا منو مجازات نكرده؟

بخدا خيلي سختم بود همش درد داشتم چون افتادگي شديد رحم گرفتم

از طرفي سه تا بچه كوچيك و فكر اينكه دارن چهارتا ميشن

خواهش میکنم عزیزم من روحیه حساسی دارم واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم😔خدا به دلتون صبر بده مراقب خودت ب ...

منم

خیلی حالم بد شد

مخصوصا هرچیزی که راجع به بچه ها باشه خط قرمز منه 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه عکسش رو برای خیلی ها دیدملطفا اینقدر مادرا رو نترسونید از خیالات خودتون که بچه سقط کنی یهو اسم ...

دقیقا.

انگار بیشتر از اون مادری که ناچار به سقط شده شرایطش رو درک میکنن.

يعني خدا منو مجازات نكرده؟بخدا خيلي سختم بود همش درد داشتم چون افتادگي شديد رحم گرفتماز طرفي سه تا ب ...

ببین از نظر علمی تمام هورمونا به هم می ریزه، حتی مغز کوچیک می شه تو بارداری. ادم دست خودش نیست هورمون شادی ترشح نمی شه. منم تو بارداری قبلیم داغون بودم از نظر روحی. شوهرمو خونه راه نمی دادم. الان تو هفته 6هستم واسه دومی و نگران تکرار اون روزهام. مخصوصا که یه بچه هم دارم. تو حق داشتی حالت بد باشه عزیزم. همه درک می کنن مخصوصا خود خدا. برای منم دعا کن بتونم ایم دوران رو بدون اسیب به بچه هام بگذرونم و تو دلیم سابم دنیا بیاد. ❤

منمخیلی حالم بد شد مخصوصا هرچیزی که راجع به بچه ها باشه خط قرمز منه 😓

منم همین طور 💔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من تو عقد باردار شدم ناخواسته شوهرم خون به پا کرد ولی سقط نکردم با همه حرفا و کنایه ها نگهش داشتم هم ...

الان چند هفته اي؟

ميتوني آزمايش nipt بدي مشكلات ژنتيك رو مشخص ميكنه