2777
2789
عنوان

جهازم مارک بوش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مشکل اینه به چشم نمیادددد وسایل برقی اشپرخونه انقدر زیادهههه ظروف چینی ارکوپال کریستال چمیدونم ...

اگه اینجوری بود بزرکا رو شما میخریدی که به چشم بیاد خورده ریزا رو میدادی به اونا

مطمینین که فیک نیست؟ چون خیلی سخت قابل تشخیصه برای کسی که اینکاره نباشهگارانتی هم که ندارن تو ایران

اره مطمئنم

من بیشترشو از عراق خریدم و برام اوردن

حتی یه سری از وسایل تزئینیمو و مطمئن بود

بابام اشنا زیاد داره

عزیزم برای خودت حرف درست نکن.بعدا پشت سرت حرف میزنن حتی ممکنه از چشم شوهرت بیوفتی.بگو هرچی خریدین خو ...

اتفاقا من برای نامزد قبلیم ساکت بودمگفتن این هیچی حاایش نیست بلد نیست

در صورتی که وضعشون بالا نبود رعایتشونو کردم

ن عزیزم ی یخچال فریزر الان۱۵۰تومنه ی تلویزیون۷۰ی لباسشویی ۶۰سرویس چوبین ک حدود۴۰۰

من بابام براممبل سلطنتی گرفته با میز ناهار خوری ولی نگفتم تا اونم راحتی بگیده و وقتی بردم ببینن

ن عزیزم ی یخچال فریزر الان۱۵۰تومنه ی تلویزیون۷۰ی لباسشویی ۶۰سرویس چوبین ک حدود۴۰۰

من پارسال همه ی اینا رو مشارکتی با همسرم گرفتم .قیمت روز دستمه .و دقیقا اندازه هزینه هامون برابر شد .جفتمون همه رو برندهای خارجی لوکس خریدیم

ی دست ارکوپال خارجی ۷ تومن به بالاست که اقلا باید سه دست بگیری

ی سرویس کریستال ۳۰،۴۰ تومنه تازه چک نه

سرویس قابلمه زیر ۳۰ نیست که با خورده ریزای قابلمه میشه فقط ۵۰ تومن قابلمه

هر دست استکان یا هر بلوری زیر ی تومن نیست

رختخواب و روتختی و فرش همه از دم گرون

وسایل برقی کوچیک و ظرفشویی هم اگر خارجی باشه همه گرونن و تعدادشون هم بالاست .کلی باید ۱۰ تومن ۱۵ تومن ۲۰ تومن هزینه کنی .

وسایل داماد چون هرکدومشون خیلی سنگینه به شدت به چشم میاد اما وسایل عروس چون خرده ریزس به چشم نمیاد ولی خیلی هزینه بره و تعداد اقلامش بالاست

اونقدرام نمیشه نهایت سی درصد جهاز بشه خورده ریزا

منم همین طور فکر میکردم وقتی بری تو بحرش و بری خرید تازه میفهمی چه خبره .شما ی بار میری شوش چهارتا ابکش و لگن و جاادویه ای و طی و خورده ریز میگیری ۵۰ ملیون کارت میکشی برمیگردی

من همه رو با فاکتور یادداشت کردم در نهایت برابر شد با خریدهای همسرم .خودمم باورم نمیشد .تازه من هنوز ی سری کمبود لوازم دارم مثلا سرویس چینی نگرفتم سرویس پذیرایی دم دستی نگرفتم .لوازم دکوری اصلا نگرفتم و کلی چیز دیگه چون خونم کوچیک بود

منم همین طور فکر میکردم وقتی بری تو بحرش و بری خرید تازه میفهمی چه خبره .شما ی بار میری شوش چهارتا ا ...

خب اگه اینجوریه چرا بزرگا رو خودتون نمیخرید که بیشتر به چشم بیاد؟

خورده ریرایی که خرجشونم زیاده رو بذارید برای داماد

اگه اینجوری بود بزرکا رو شما میخریدی که به چشم بیاد خورده ریزا رو میدادی به اونا

فکر کردی مردا اعصاب دارن این خورده ریزا رو بگیرن ؟ مگه پول بدن خانوم خودش بره بگیره .تازه از نظر مردا این خورده ریزا همه غیرضروریه.اصلا پول نمیدن به وسایل خورده ریز .من فقط یک زودپز روگازی تفال خریدم ۱۰ تومن ی سرویس قابلمه از گناوه خریدم ۵۰ تومن همسرم داشت سکته میکرد