2777
2789
عنوان

جهازم مارک بوش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اینجوری بود بزرکا رو شما میخریدی که به چشم بیاد خورده ریزا رو میدادی به اونا

والا من که از خدام بود دیگه شرمنده رسم این شکلیه

وگرنه خیلی راحت تر میشد بخری رفت و امد زیاد نداره تازه کمتر از خرید عروس میشه واقعا

من پارسال همه ی اینا رو مشارکتی با همسرم گرفتم .قیمت روز دستمه .و دقیقا اندازه هزینه هامون برابر شد ...

دقیقااااا

اخه جالبه بعضی خانوما میگن مال داماد بیشتره😐😐😐اینا جهاز نخریدن اینطور میگن

خدایی من خیلی هزینه شد اون زمان ۵ برابر خریدای نامزد سابقم شد خرج من

منم همین طور فکر میکردم وقتی بری تو بحرش و بری خرید تازه میفهمی چه خبره .شما ی بار میری شوش چهارتا ا ...

انقدر گرونهههه

میز بار من دو سال پیش خزیدم نامزدمگفت بده پس امسال خریدم انقدر گرون شده

تزئینات خیلی گرونه

چینیییی

دقیقااااا اخه جالبه بعضی خانوما میگن مال داماد بیشتره😐😐😐اینا جهاز نخریدن اینطور میگنخدایی من خیلی ...

اصلا همه گرون به چشم هم نمیاد متاسفانه

من عمدا همسرم رو تو بعضی خریدها میبردم قیمت ها رو که میدید شوک میشد

یکسال دائما داشتم خرید میکردم هرچی میخریدم تموم نمیشد هنوزم خونم کسری وسیله داره .فقط ۴۰ ملیون پول پرده دادم

دقیقااااا اخه جالبه بعضی خانوما میگن مال داماد بیشتره😐😐😐اینا جهاز نخریدن اینطور میگنخدایی من خیلی ...

ما والا خودمون همه چیزو خریدیم

فقط تی وی و میزش و سینما خانگی و یک تخته فرش

البتع الان که

۱۴ سال پیش

جهاز خریدن تو هر زمانی خرج هنگفتیه

فکر کردی مردا اعصاب دارن این خورده ریزا رو بگیرن ؟ مگه پول بدن خانوم خودش بره بگیره .تازه از نظر مرد ...

من رومیزی دوسال پیش خریدم ۴ تومن

نامزدم میگفت بهت انداختن اصلا چرا خریدی مگه چی بوده انقدر پول دادی😂😂😂🤦♀️نمیدن مردا از این پولا

چون نمیشه موقع بله برون ی لیست سه صفحه ای آچار بذاری جلوی داماد بگی اینا با شما

🤣🤣🤣🤣دقیقااااا

اصلا عرف قبول نمیکنه

اون کارم کنی باز میگن همه رو انداخت گردن داماد بدبخت

ما والا خودمون همه چیزو خریدیمفقط تی وی و میزش و سینما خانگی و یک تخته فرش البتع الان که ۱۴ سال پیش ...

خب دیگه. ما رسممون اینه چند تا تیکه بررگ داماد بخره دیگه رسمه حالا چه کمه چه زیاد

بعد ما جهاز زیاو میزادن برای دختر برای همین بیشتر میشه

اصلا کمتر هم بشه مشکلش چیه؟

اصلا همه گرون به چشم هم نمیاد متاسفانه من عمدا همسرم رو تو بعضی خریدها میبردم قیمت ها رو که میدید شو ...

اره بابا خود خانما که متوجه نشن دیگه ببین اقایون پقدر دسته پایین میگیرن

حتی بالاتر هم میشه واقعا