2777
2789
عنوان

جهازم مارک بوش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 90 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه چه اشکالی داره بهشون بگو

شما که دارین جهاز خوب میدین اونام باید تیکه خوب بیارن

لباسشویی بوش عالبههه یخچالشم خیلی خوبه

تلویزون بوش رو نمیدونم اصلا باشه یا نه فکر نمیکنم که تلویزیون داشته باشه

ولی هر چی میگیرین Gplus نگیرین اصلا خوب نیست

....

اا🤦♀️🤦♀️اره دقیقا تو ظرفشوبی من پرسیدم عالیه.چون من گفتم الجی رفتیم برای خرید گفتن بوش بهتره ولی ا ...

بهرحال مبارکت باشه هر وسیله اییم بگیری به مراقبتت برمیگرده مگه دیگه واقعا بد شانس باشی سعی کن تو زندگی همیشه احترام وسیله رو داشتی باشی اونم خوب و حسابی برات کار میکنه..یخچالم اگه نتونستن خارجی بگیرن پولشو نداشتن هیمالیا خوبه من دارم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

خونه داره اره اگه نتونه میگم بابام بزاره روش ولی عروسی هم خرج فامیلا خودمون با بابامه

بنظرم هیچی نگو بالاخره وقتی بخواد بخره در جریانی

اگرخودش چیزی گفت نظر بده

بگو دوس دارم ست باشه تو الان زیاد تو خرجی خودم میذارم روش بوش بگیریم

وقتی قراره خودشون بخرن دیگه هر جور خودشون صلاح بدونن میخرن.و همچین درخواستی جالب نیست.میپسندین اونا ...

اخه همه مال عروسه😂😂🤦♀️

خب چون ظرفشوییم بوش لباسشویی مارک دیگه بگیرن بد میشه واقعا

خونه داره اره اگه نتونه میگم بابام بزاره روش ولی عروسی هم خرج فامیلا خودمون با بابامه

آهان .پس زیاد فشار نمیاد بهش.خوبه اینطوری فوقش هر چی میخواد بخره بقیشو بابات بزاره مارک مورد پسندت بخر

دقیقا مادر شوهر منم این جوریه انگار بچه ست انقدر پز میده . شما چه پروفایلی داری

ممنون

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بوش خیلی گرونه واینکه اگه خراب بشه لوازم یدکی نیست باید بذارید کنار

نه اینطوری نیست

ما الان ظرفشور و لباسشویی و یکی از یخچالامون بوشه

و حدود ۱۰ ساله داریم از محصولات بوش استفاده میکنیم تا حالا توی تامین قطعاتش به مشکل بر نخوردیم چون کیفیتش خیلی خوبه اصلا خراب نمیشه که بخوای تعمیر کنی و نیاز به قطعه داشته باشی

....