2777
2789
عنوان

جهازم مارک بوش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 90 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ااا😐🤦♀️خوب شد گفتی مرسی

اره بهشون بگو ولی یا سامسونگ یا الجی بوش تو ظرفشویی سره بعضی وسایلشو داریم زیاد جالب نیست مثل همزن برقی بوش قدرتش کمه

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

اره میگم حداقل لباسشویی رو بوس بخره که ست شه چون زشته دو مارک جدا

اره ولی چون شاید فشار بهش بیاد هم عروسی هم خونه هم اون وسایل که شما میخواین میتونی ماوالتفاوت رو بزاری روش بوش بگیری

خوشبحالتون پس تقریبا۸۰درصد جهاز با آقا داماده

نه یخچال و تلوریون و لباسشویی با تخت یا مبل با داماد که اینا حدودا شاید ۴۰ درصد هم نشه تازه اگه جنس خوب بگیرن

من بابام گفت کل سرکیس چوب رو بگیرین ولی

اره بهشون بگو ولی یا سامسونگ یا الجی بوش تو ظرفشویی سره بعضی وسایلشو داریم زیاد جالب نیست مثل همزن ب ...

اا🤦♀️🤦♀️اره دقیقا تو ظرفشوبی من پرسیدم عالیه.چون من گفتم الجی رفتیم برای خرید گفتن بوش بهتره ولی ال جی عمرش بیشتره منبوش گرفتم

اره ولی چون شاید فشار بهش بیاد هم عروسی هم خونه هم اون وسایل که شما میخواین میتونی ماوالتفاوت رو بزا ...

خونه داره

اره اگه نتونه میگم بابام بزاره روش

ولی عروسی هم خرج فامیلا خودمون با بابامه

اا🤦♀️🤦♀️اره دقیقا تو ظرفشوبی من پرسیدم عالیه.چون من گفتم الجی رفتیم برای خرید گفتن بوش بهتره ولی ا ...

ظرفشویی بوش حرف نداره من خودم لباسشوییم سامسونگ هست ظرفشوییم کنوود