2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر یا پدر خسیس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 96 پست
نون براتون میخره؟خرید خونه چی در حد غدا درست کردن؟اگه اره خسیس نیست از طرف فرزند یه ادم خسیس

اره بابا خورد خوراک خونه به راهه همیشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفقتون به گردنشه هر گرسنگی که زنو بچه بکشن عذابش به پدر یا شوهر برمیگرده چون پدر یا شوهر وظیفه دارن ...

منکه حلال نمیکنم

چون کوچکترین چیزها حسرتش به دلمه ، یه روز برای ۱۰۰ تک تومنی انقدر التماسش کردم آخرشم گفت کتک میخای🥲سال۸۵اینا

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فقط با یارانه است خرجیتاخه همیشه خون به دلم میکنه بخدا یک هفته است میگم یه جعبه شیرینی بخر یه ...

آره واقعا با یارانس حتی همین پول نت و شارژ گوشی رو همین ۴۰۰ تومنه

یه چیزی بخوام باید ماه ها همین چارصدتومنو خرج نکنم و قناعت کنم تا بتونم بخرمش

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
اره بابا خورد خوراک خونه به راهه همیشه

استارتر مرد خسیس لقمه زنو بچشو میشماره همیشه

چه ارزونی باشه چه گرونی چه پول داشته باشه چه نداشته در هر حالتی باشه انقدری خرجی میده که زن و بچه از گرسنگی نمیرن

زندگیتو تلخ نکن عزیزم قدرشو بدون ، هزاران نفر زندگیشون بدتر از شماست ، شکر خدا کن

خیلی گریه کردم امروز خودشم میدونست حامله ام شاید یک هفته است میگم یه جعبه شیرینی بخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره واقعا با یارانس حتی همین پول نت و شارژ گوشی رو همین ۴۰۰ تومنه یه چیزی بخوام باید ماه ها همین چار ...

مرد خسیس مسافرت خرید رختو لباس غذای بیرون تفریح نمیبره توقع داره زنش یا دخترش یا خواهرش خرجشو بدن

این مرغ هنوز هست باز میخره برنج کیلیویی اصلا نمیخره کیسه هنوز تموم نشده باز میخره روغن و قند و چایی ...

اسی برات نوشتم خیلی اخلاق شوهرت شبیه اخلاق همسرمن

اونم بر مایحتاج اولیه قندو چای و روغن و برنج و مرغ کم نمیزاره

بر میوه ام تقریبا به قول شما یجور میگیره ولی همیشه میگیره

مثلا نارنگی 3 کیلو میخره تموم میشه هفته بعد 3 کیلو سیب

ولی بابام همیشه میره سیب و نارنگی و پرتقال و موز باهم میگیره درحالیکه همسرم از پدرم درآمدش بهتره

بر تنقلات و خورده ریزه و خوراکی و اینا کلا تو کتش نمیره

لباس و کیف و کفش و خرید و ارایشگاه کلا میگه اظافیه

بستنی ماهی یبار میبره فقط میگه اسکوپ انتخاب کنید

بگیم معجون میخوام یا چیز دیگه قهر میکنه دیگه نمیبره

آره واقعا با یارانس حتی همین پول نت و شارژ گوشی رو همین ۴۰۰ تومنه یه چیزی بخوام باید ماه ها همین چار ...

شغلش چیه به خانواده اش نگفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه میگم تو که این همه چیز میخری برای خونه خب اون چیزیذهم که من دوست دارم بخر امشب قرار بود زرشک پلو ...

بزار گلم

هنوز خیلی وقت داری یک شام خوشمزه بزار

دنیا دو روزه قدر همو بدونید

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اسی برات نوشتم خیلی اخلاق شوهرت شبیه اخلاق همسرمن اونم بر مایحتاج اولیه قندو چای و روغن و برنج و مرغ ...

اخه چرا اینجورین

این برای لباس و لوازم ارایشی خوبه غر بزنه ولی میخره اما همبن میوه و شیرینی و تنقلات انگار از جونش میده میخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی گریه کردم امروز خودشم میدونست حامله ام شاید یک هفته است میگم یه جعبه شیرینی بخر

وای ننه بگردم حامله ای دلم گرفت برات 🥲💔باید از خرجهای دیگه میزد ولی ویارونتو میاورد

یاد خودم افتادم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بزار گلمهنوز خیلی وقت داری یک شام خوشمزه بزاردنیا دو روزه قدر همو بدونید

دلم خیلی شکست بخدا

چند روزه میگمش ولی خواسته من مهم نیست اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40