2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر یا پدر خسیس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 97 پست
وای ننه بگردم حامله ای دلم گرفت برات 🥲💔باید از خرجهای دیگه میزد ولی ویارونتو میاوردیاد خودم افتادم

حرف منم همینه بخدا دلم خیلی برای خودم سوخت

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شغلش چیه به خانواده اش نگفتی

راننده ماشین سنگین

خونوادش از خودش بدتر

چی بگم وقتی همیشه حق رو میدن به اون....

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ننه بگردم حامله ای دلم گرفت برات 🥲💔باید از خرجهای دیگه میزد ولی ویارونتو میاوردیاد خودم افتادم

نفرینش کردم بخدا بدجور دلم شکست بدجور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف منم همینه بخدا دلم خیلی برای خودم سوخت

حق داری عزیزم

خیلی ناراحت شدم به خدا

برو خودت بخر عزیزم نیمتونی؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
راننده ماشین سنگینخونوادش از خودش بدتر چی بگم وقتی همیشه حق رو میدن به اون....

خدا صبرمون بده

من بدجور امروز دلم شکست بدجور گریه کردم جلو دخترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه همسرم خسیسه نه بابام هردو ولخرررجججج ولی بابام یک دوست خیلی خیلی خسیس داره و خیلی وضعیت مالیش خوبه خیلی پولدار ولی خسیس در حدی که همش میگه کاش زن و بچم بمیرن خیلی خرج دارن یعنی خورد و خوراک از نظرش هزینه اضافه ست

پدرمن خیلی خسیسه..خسیس پولدار.هیچوقت اهل این نیست بره مثلا دوکیلو موز بخره..عاشق کبابه سالی یه بار میره دوتا سیخ میخره یکی خودش یکی مامانم..ماهاکه ازدواج کردیم خودشون تنها هستن

پارسا پسرمامان😍
شوهرم.اصلا پول تو جیبی نمیده.والان دو هفتس دارم گریه میکنم برای پالتو.اما میگه نمیدم

بقیه چیزا میگیره فقط رخت و لباس اینطوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه چرا اینجوریناین برای لباس و لوازم ارایشی خوبه غر بزنه ولی میخره اما همبن میوه و شیرینی و تنقلات ...

نمیدونم عزیزم

همسر من بر عکسه حالا بخاطر دخترمم شد با غر بهش زنگ بزنیم تنقلات و چیزهای دلبخواهمون خوردنی ها رو میخره

اما درمورد لباس و خرج های متفرقه هنوزم سفت و سخت

پول نمیده بابت اینا

ولی من کل فامیلام فهمیدن شوهرم خسیسه

بارها قهر کردم دعوا کردم جنگ کردم از 100 درصد به 50 درصد

باز بهتر شد

نه همسرم خسیسه نه بابام هردو ولخرررجججج ولی بابام یک دوست خیلی خیلی خسیس داره و خیلی وضعیت مالیش خوب ...

خدا اینطور ادما ر زن و بچه نصیب نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزمهمسر من بر عکسه حالا بخاطر دخترمم شد با غر بهش زنگ بزنیم تنقلات و چیزهای دلبخواهمون خور ...

حالا اینم با جنگ و دعوا مثلا هر روز تنقلات میخرع ولی کم اونم با غر غر دلم میخواست خودش بلد باشع بخره نکه بکیم بخر بازم غر بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزمهمسر من بر عکسه حالا بخاطر دخترمم شد با غر بهش زنگ بزنیم تنقلات و چیزهای دلبخواهمون خور ...

غر بزن سرش تو هم بگو اینطوری

بگو لباس ما خوب نباشه باعث سر افکندگی خودت هرچند حالیشون نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40