2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر یا پدر خسیس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 97 پست
عزیزم ، اون همه خرید کرده میدونم دوست داشتی واست شیرینی که میخاستی بخری ولی بهش نگو خسیس چون خسیس ند ...

دعـوامون خیلی بالا گرفت امروز

اخه همیشع همینه میگم مثلا پرتقال و انار بخر فقط پرتقال خریدع

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خرجی خونه همیشه به راهه لباس هم همینطور ولی برای میوه و شیرینی و هله هوله خساست میکنه

من یه مقاله میخوندم میگفت عمقی به آدما نگاه کنی هرکی تو یه چیزی خست داره .حتی خودمون.خسیس به تمام کمال میگن

اگه خرجیت مثل من ماهی ۴۰۰ تومن سهم یارانه خودت بود با اینکه هم داره و هم میتونه بیشتر بده اگه سفر رفتن و لباس خریدن و خوراکی خریدن و...شده برات حسرت آره اونموقع شوهرت خسیسه

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
باور کن اون دوستم یه بار گریه میکرد که روغن و قند نمیخره برا خونه

مردایی که اختلال شخصیت خساست دارن همیشه زنو بچه رو گشنه نگه میدارن

پونزده سال پیش که ارزونی بود یکیاز اشناهای ماهمیشه زنوبچشو محتاج گشنخ نگه میداشت الان ازشون خبر ندارم ولی همون موقع که ارزونی بود زورش میومد برای بچه هاش خرج مایحتاج اولیه بده

شوهر من اون زمان که داشت خسیس بود

الان که نداره دیگه هیچی

مثال از خساستش

چیزهای واجب و مایحتاج اصلی

مثل برنج و گوشت و مرغ گونی گونی کیلو کیلو میخره

میوه همیشه میگیره

شوینده میخره همه 5 لیتری کارتن کارتن

اما تو این ده سال تاحالا نشده یه مشما خوراکی بخره بیاره

چهار تا چیپسی پفکی چیزی

یا تو دستش دو کیلو تنقلات بر دخترم بخره

اینا رو میگه اظافیه

یا مثلا تا حالا بر دخترم که 8سالشه هیچ وقت یه اسباب بازی نخریده میگه خرج اظافست و بدرد نخور

یا تا حالا یبار پول نداده بر ارایشگاه بگه برو یه کاشت ناخنی مژه ای رنگی چیزی

پولم ماهی 3 تومن میده بهم میگه بر همه خرجات

اعم از لوازم آرایشی بهداشتی لباس شارژ نت همه چی

ای وای چه بد خدا کمکتون کنه

ممنونم عزیزم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
مردایی که اختلال شخصیت خساست دارن همیشه زنو بچه رو گشنه نگه میدارن پونزده سال پیش که ارزونی بود یکیا ...

آره این دوستم هم این حرف را به من حدودهای سال ۹۴ میگفت ان موقع هاگرانی نبود بعدش دیگه ازش بیخبرم از شهر مارفتن

این مرغ هنوز هست باز میخره برنج کیلیویی اصلا نمیخره کیسه هنوز تموم نشده باز میخره روغن و قند و چایی ...

این بنده خدا خسیس نیست

فقط مثلا شیرینی وبقول خودت هله هوله رو واجب نمیدونه

همسر منم همیشه میگه چیزای اصلی رو بخرم بعد برم سراغ فرعی

خداروشکر کن خواهر

منو تو خسیس ندیدم

یک چیزایی رو با چشم دیدم که اگر کسی برام تعریف میکرد باورم نمیشد

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اگه خرجیت مثل من ماهی ۴۰۰ تومن سهم یارانه خودت بود با اینکه هم داره و هم میتونه بیشتر بده اگه سفر ر ...

واقعا فقط با یارانه است خرجیت

اخه همیشه خون به دلم میکنه بخدا یک هفته است میگم یه جعبه شیرینی بخر یه بار میگه شتاب بودم نشد برم یه بار مبگه اون شیرینی تو میخواستی نبود و فلان چند روز پیش گفتم یه کمپوت سیب بخر انگار نه انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعـوامون خیلی بالا گرفت امروزاخه همیشع همینه میگم مثلا پرتقال و انار بخر فقط پرتقال خریدع

زندگیتو تلخ نکن عزیزم قدرشو بدون ، هزاران نفر زندگیشون بدتر از شماست ، شکر خدا کن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عزیزم پدر من دیگه نون نمیخره اصلا نمیگه زن و بچم باید چه کنن از کجا بیارند

نفقتون به گردنشه هر گرسنگی که زنو بچه بکشن عذابش به پدر یا شوهر برمیگرده چون پدر یا شوهر وظیفه دارن مایحتاج اولیه زنوبچرو مهیا کنن

این بنده خدا خسیس نیستفقط مثلا شیرینی وبقول خودت هله هوله رو واجب نمیدونههمسر منم همیشه میگه چیزای ا ...

اخه میگم تو که این همه چیز میخری برای خونه خب اون چیزیذهم که من دوست دارم بخر

امشب قرار بود زرشک پلو بپزم اینکار کرد دعوا کردیم تصمیم گرفتم املت بزارم بنظرت شام درست کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40