2777
2789
عنوان

شوهرم گل داد به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 25 پست
مادربزرگ اخلاق خیلی خوبی نداره کلی غر میزنهاما حتی وقتی دشمنش بهش کادو بده بوسش میکنه و میزارش روی چ ...

عزیزم🥺

والا همینه دیگه دندون اسب پیش کشیو ک ادم نمیشمره هی عیب وایرادم بگیره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

شوهرم بشدت به احترام و مقدس سازی پدر و مادر عقیده داره.حتی اگه بندازنت توی چاه

خیلی صبوری واقعا

یه شاخه گل درسته چیزی نیست ولی من اصلا تحمل یه همچین رفتاری ندارم

تو خیلی صبوری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراباید گل خریدن همسرت برای تو رو از مادرش پنهان کنین؟ خیلبم باافتخار میذاشتی تو گلدون میگفتی همسرم برام خریده..نهایتش برگشتنی دیگه گل رو نمیاوردی خونتون..میذاشتی بمونه

پارسا پسرمامان😍
چون چشم ندارن همسرم واسه من چیزی بخرهدرحالی که خودشون بیشتر از من خرید میکنن.لباس جدید تن من ببینه ش ...

خب بگه...مردواسه زنش نخره پس برای کی خرج کنه..میگفتی همسرمم کلی لباس نو توکمد داره ولی بااینا راحتتره

پارسا پسرمامان😍
چراباید گل خریدن همسرت برای تو رو از مادرش پنهان کنین؟ خیلبم باافتخار میذاشتی تو گلدون میگفتی همسرم ...

دیگه با اینکه به خودشون خوبی کنیم اینطور رفتار میکنن.

اگه بخوان ببینن در حق خودمون کاری کردیم چکار میکنن😃.

پیش عالم و ادم و غیبت عروسارو میکنه

هرکی ندونه فک میکنه هند جگرخوارن عروساش.

پر از خیال🙂‍↔️
تازه بمن میگن عصبی و حساس😂

همین مادرشوهرت میگه ؟

از همین تاپیکت مشخصه معلوم الحاله عزیزم..... حرفاش یه درصد هم مهم نباشه برات

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همین مادرشوهرت میگه ؟از همین تاپیکت مشخصه معلوم الحاله عزیزم..... حرفاش یه درصد هم مهم نباشه برات

اره

تازه خسیس هم میگه🫠

از خسیس بودن خودش ۵ جلد کتاب میشه نوشت.

خدا شاهده فک نکنم تاحالا خونه کسی رفته باشه و مثل من براش سفره چیده باشه.

اما میگه خسیس.

دیگه اخرش به روش اوردم.

پر از خیال🙂‍↔️
ارهتازه خسیس هم میگه🫠از خسیس بودن خودش ۵ جلد کتاب میشه نوشت.خدا شاهده فک نکنم تاحالا خونه کسی رفته ...

این آدم بیماره

رابطه تون رو کم کن

و انشالله همسرت هم عاقل و دانا باشه

دیگه با اینکه به خودشون خوبی کنیم اینطور رفتار میکنن.اگه بخوان ببینن در حق خودمون کاری کردیم چکار می ...

اتفاقا اینقدر باید جلوخودش هی بخری نشونش بدی که یه شاخه گل توش گم باشه..والا مردم برای زنشون طلا و....میخرن کسی نمیپرسه چرا چطور...درسته احترام مادر واجبه..ولی اگر اینقدر حسوده دیگه نباید اهمیت بدی..شما کارخودت روبکن...بخدادرتعجبم..شاخه گل کا مرد غریبه توخیابون برات نخریده..همسرت باعشق برات خریده..

پارسا پسرمامان😍