2777
2789
عنوان

من متفاوت ترین هدف رو تو زندگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره برای اون هم برنامخ ریختم.قراره با سر برم پایین جوری که یا با کله یا با کمر بخورم به زمین که احتم ...

ارتفاعش چقدره؟

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

اره برای اون هم برنامخ ریختم.قراره با سر برم پایین جوری که یا با کله یا با کمر بخورم به زمین که احتم ...

اسلحه بنظرم تضمینی تره ولی نمیدونم کجا بخرم

خب بیا و به خودت یه فرصت بده

چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی، یکبار فرصت زندگی داری

یک کاری بکن که از خودت راضی باشی

بعدش هرکاری خواستی بکن اصلا

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
زندگی انقد کوتاهه که نقشه نمیخواد مرد باش و درست زندگی کن قید همه چیو بزن بخاطر خدا زندگی کن به عشق ...

به خدا اعتقاد ندارم اگرم وجود داشت این همه بی عدالتی نبود تو دنیا

تحمل این همه سختی روزگارو ندارم میخوام به خواب ابدی برم

من مثل تو خیلی سیرم از زندگی

باورت شاید نشه ولی سالهاست که تنها زندگی میکنم اتفاقا تجربه خود... داشتم بگی نگی

شاید همش مال اینه که تنهایی نه اینکه کسی پیشت باشه یا نه

دلت تنهاست درسته؟

من نقشه قتلمو خیلی وقته کشیدم اما منتظر فرصتم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
دیر میاد من دیگه تحمل ندارم

منم مثل تو به افسردگی مطلق رسیدم

شدیدا حس زشتی میکنم پشت کنکورم خانواده درستی ندارم

ناامیدم از همه چیز

میرم بیرون دوستی ندارم به دور خودم میچرخم میگم خب که چی بشه میخوام لباس بخرم میگم من که زشتم در هر صورت بهم نمیاد چرا بخرم تفریح میخوام بکنم میگم خانواده گندمو زندگی نکبتم که همونه تهش پنج دیقه خوش بودن کجای غم منو کم میکنع....

تو یه تاپیک گفتی برای حاجتم صلوات بفرستید الان میگی اعتقاد ندارم😅

دچار دوگانگی شده 🤣🤣🤣

پورو خودتی؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴