2777
2789
عنوان

من متفاوت ترین هدف رو تو زندگی دارم

352 بازدید | 43 پست

نقشه قتل خودم ولی پیدا نمیکنم شب و روز میکنم که بتونم فرار کنم از این دنیا(به خدا باور ندارم لطفا بحث مذهبی نکنین) نه دیگه تفریحی میکنم نه شادی نه دلخوشی هیچ کاری دیگه نمیکنم هیچچچچ کارای بدیهیمو انجام میدم فقط و درکنارش در جستجوی کشتن خودمم کشتنی که سریع یکباره تموم شم تضمینی اما پیدا نمیکنم خلاصه هدفم اینه بمیرم بالاخره که یه راه پیدا میکنم آخرش اگه راهی دارین کمکم کنین ممنون میشم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی راه ها هست که قطعا خودتم میدونی ولی تو آدم خودکشی نیستی اینو قبول کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به منم بگو نقشه اتو

توی روز تولد ۱۸ سالگیم میخوان خودمو از تراس پرت کنم.قبلش با یکی هماهنگ کردم اون لحظه ای که میخوام خودمو پرت کنم یه لایو میگیرم و اون لایو رو نگه میداره به عنوان یخ یادگاری برای خودش🫠

توی روز تولد ۱۸ سالگیم میخوان خودمو از تراس پرت کنم.قبلش با یکی هماهنگ کردم اون لحظه ای که میخوام خو ...

من میترسم خودمو پرت کنم زنده بمونم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것