2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 111 پست
وقتی زیاد باشیم دیده نمیشیم یه مدت کمتر باش بزار دیده شی

باید همین کارکنم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه دیگه عزت نفس غروری دارم

ولش کن این ادم اگه برگردع بازم چند وقت دیکه با کوچک ترین حرفت میره باز ولش کن بزار بره تا بچه نداری ازش

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
اینجوری که نمیشه چیزی بگیم باید یه بزرگتر باهاش صحبت کنه

خانوادش از خودش بدتر

خانوادم باهاش صحبت کردن ولی فایده نداشت

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

صدتو گذاشتی صدمه دیدی.حد وسط باش نه بچسب ن کات

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خانواده توجریان هستن...به پدرمادرش بگو

هستن بارها به پدر مادرش التماس کردم

صدتو گذاشتی صدمه دیدی.حد وسط باش نه بچسب ن کات

امضا بخون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ولش کن این ادم اگه برگردع بازم چند وقت دیکه با کوچک ترین حرفت میره باز ولش کن بزار بره تا بچه نداری ...

اصلا نمیخاد برگرده عین خیالش نیست

خب دیگه وقتی حرفشو زده دیگه تمامه . مهریه بگیر و تمام کنید

اون باید درخواست طلاق بده

اره خیلی التماسش کردم هزارتا پیام خواهشخونشون رفتم

نباید اینکارو بکنی

واقعا بهت میگم خواهرانه

مردا باید ناز بکشن اگه تو بری سمتش انرژی زنانش میره بالا اونا مثل ما زنا کسی نیست نازشون رو بکشه یکی هم بره جوگیرررررر میشن

نکن

اون باید زندگی رو نصفش رو به دوش بگیره وگرنه ک مرد نیست گفتهونمیخوام به نظرت با التماس تو چیزی بهتر میشه؟

نه

بهش اهمیت نده نشون نده این موضوع مهمیه

نباید اینکارو بکنیواقعا بهت میگم خواهرانهمردا باید ناز بکشن اگه تو بری سمتش انرژی زنانش میره بالا او ...

یعنی بیخیالش بشم

میترسم طلاق طلاق کشی بشه