2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 78 پست
اونا خیلی راحتن این حرفا مهم نیس براشون ب شوهرمم بگم مطمینم میگ سخت میگیری اینجوری نیستیم ما راحتیم ...

تو الان عضو خانواده ی اونا شدی.. حرفهای مامانت رو جدی نگیر.. شاید خانواده مادرشوهری مامانت روحیه شون باخانواده شوهر تو فرق داشته و مامانت از زندگی خودش داره تجربه اش رو منتقل میکنه.. خودتو از حالا از چشم ننداز . . ما با یکی از زنداداشام این مشکل رو داشتیم.. چون ما بی ریا بودیم.. ولی دائم باید اونو عزت میکردیم، زودتر دعوت میکردیم.. بهترین غذا ها رو درست میکردیم.. کمکم از چشمشون افتاد و دیگه به ندرت دعوتش میکردیم.. تا خودش متوجه روحیات ما شد و شد مثل ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو الان عضو خانواده ی اونا شدی.. حرفهای مامانت رو جدی نگیر.. شاید خانواده مادرشوهری مامانت روحیه شون ...

اره درسته منم خیلی خاکیم ولی حتی خودمم اذیت میشم مثلا شاید من اون روز باید میرفتم حموم سر وضعم خوب نبوده و اینا...

مامانم و خونوادعم فقط میگن زودتر دعوتت کنن همین مثلا خالهش مهمونشون بود اونارو صبح دعوت کرده بودن منو عصری حس میکنم بعضی وقتا یادشون میرم ولی اخلافشون خوبه موندم یعنی چی 🫤😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

کلا قطع رابطم😂خیلیم عالی

وا چراااا ؟😐😂😂

از همین الان؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وا چراااا ؟😐😂😂 از همین الان؟

اره ما۸سال دوست بودیم مادر شوهرم از اون عفریطه هاس که دومی نداره همش سنگ انداخت و میگفت دوران ازدواج کردن گذشته

و اومدخواستگاریمو زد بهم دعوا راه انداخت منم درو باز کردم بیرونش کردم بعدشم ک خودمون عقد کردیم الانم هم همسرم هم خودم قطع رابطه ایم.خیلیم راحتم

اره درسته منم خیلی خاکیم ولی حتی خودمم اذیت میشم مثلا شاید من اون روز باید میرفتم حموم سر وضعم خوب ن ...

خودت یه روز خیلی صمیمانه و با لبخند بهشون اعتراض کن و بگو دفعه بعد زودتر بهم بگید تا آمادگی پیدا کنم.. همین.. اگر نگفتن یکبار نرو و اگر گله کردن بگو من بهتون گفته بودم زودتر بهم بگید چون میخوام قبلش برنامه هام رو اوکی کنم.. هیچوقت هم به شوهرت نگو برات پیغام ببره.. کار کار خودته.. بهشون بگو با لبخند

خودت یه روز خیلی صمیمانه و با لبخند بهشون اعتراض کن و بگو دفعه بعد زودتر بهم بگید تا آمادگی پیدا کنم ...

درسته تشکر گلی 🧡🫂

اره ما۸سال دوست بودیم مادر شوهرم از اون عفریطه هاس که دومی نداره همش سنگ انداخت و میگفت دوران ازدواج ...

پ دوران چیه😐

دم همسرت گرم ک پشتت مونده و تنهات نزاشته بره پی مادرش مواظبش باشع عشقتون پایدار

پ دوران چیه😐 دم همسرت گرم ک پشتت مونده و تنهات نزاشته بره پی مادرش مواظبش باشع عشقتون پایدار

میگفت برو با زنای مختلف ولی ازدواج نکن ازدواج بدبختت میکنه 🤦🏼♀️درحالیکه خودش قدیم با شوهرش دوست شده تورش کرده الانم شوهرش بدون اجازش اب نمیخوره ولی به ما که میرسید اینطوری کرد

اره همسرم ادم خوبیه خدا حفظش کنه...

درکل با مادر شوهر دوری و دوستی وسلام

میگفت برو با زنای مختلف ولی ازدواج نکن ازدواج بدبختت میکنه 🤦🏼♀️درحالیکه خودش قدیم با شوهرش دوست شد ...

عجبببببببب

باز خوبه پایدار

خب چرا نمیری من واقعا راحتم باهاشون ولی اینجوری اذیت میشم چون خونوادهم اینطور نیسن و میگن بی ...

حوصلم سرمیره☹️کسی نیست فقط مامانش و باباش هستن،دیگه بچه ها هرکدوم رفتن پی زندگیشون هیچکدوم اینجا نیستن.

اره خانواده ها از این حرفا زیاد میگن،یکبار ب خانواده همسرت بگو و خودتو راحت کن،،به خانواده خودتم بگو انقد سخت نگیرن ک خدایی نکرده پُرِت نکنن و دلخوری بینتون پیش نیاد.

چندسالته؟