2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 77 پست
اره عزیزم ، منم گاهی برام پیش میاد اینطوری،فرقش اینه همسر من ی شهر دیگه سرکاره ،خونه ما و خانواده اش ...

خب چرا نمیری

من واقعا راحتم باهاشون ولی اینجوری اذیت میشم چون خونوادهم اینطور نیسن و میگن بی اخترامی اخر سر تورو یادشون میفته باید زودتر خبرت بدن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره خوب من خودمم کندم نمیتونم زودی اماده شم یه چن باز بگو نمیرسم خیلی کار دارم زودتر میگفتین اماده م ...

اوم میگم دیگ

حالا یبار نرفتم ناراحت شده بودن دفعه بعدشم گفتم نمیتونم بیام مادرشوهرم زنک زد ک ناراحتم از دستت خیلی دفعه قبل نیومدی اینم از الان چرا نمیای دوس دارم پیش هم باشیم خب بیا خیلی ناراحت شد رفتم دیگ

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این لحاظ که درست میگی حداقل باید از ظهر بگن حالا رو حساب یه رنگی میگن

اره شاید 🤷🏻♀️ خودشون خیلی راحتن الان مثلا خواهرشوهرم همش خونه باباشه یا مادرشوهرم همش میره اونجا خیلیییی راحتن باهم اصلا همه چیشون شریک۷ باهمن

اوم میگم دیگ حالا یبار نرفتم ناراحت شده بودن دفعه بعدشم گفتم نمیتونم بیام مادرشوهرم زنک زد ک ناراحتم ...

خوب ناراحتیشو میگه توام بگو منم خیلی دوس دارم بیام ببینمتون بی زحمت یکم زودتر بگین که بتونم بیام

خیلی سخت نگیرمهم اینه رفتارشون خوبه و خودمونینهرچی آسون تر بگیری بهتره و خودتم راحت تریحالا عصر بگن ...

اره

ولی خب بعضیا وقتا با خودم میگم نکنه اخر سر منو یادشون میفته ک اینجوری دیر میگن رفتارشون خیلی خوبه باهم در حریان همه چی میزارنم خودمونین

ببین بستگی به خصوصیات رفتاری و خانوادگی اونا داره. . شاید ااینقدر باهم صمیمی هستن که به هم این تعارف ...

اونا خیلی راحتن این حرفا مهم نیس براشون

ب شوهرمم بگم مطمینم میگ سخت میگیری اینجوری نیستیم ما راحتیم ی خونواده ایم و...

ولی خونواده خودم همش میگن چرا انقد دیر خبرت میکنن بگو یکم زودتر بگن بهن

اره درست میگی یبار نرفتم مادرشوهرم ناراحت شده بودم دفعه بعدشم گفتم نیمتونم کلی صحبت کرده ک ناراحت ش ...

بگو منم دلم براتون تنگ میشه و دوستدارم بیام ولی مثلا فلان برنامه رو دارم به کسی قول داده بودم نمیشد بیام کاش زودتر میگفتید من به اون قول نمیدادم

من یبارجنی ورداشتمظرفامو ریختم وسط خونه گفتم کابینتامو ریختم وسط خونه است شرمندم (که دروغ نگفته باشم)

خوب ناراحتیشو میگه توام بگو منم خیلی دوس دارم بیام ببینمتون بی زحمت یکم زودتر بگین که بتونم بیام

حالا یه بار سالگرد پدر همسرم بود منو یادشون رفته بود بگن چون همسرمم شهر دیگه بود کارش بعد لحظه اخری یادشون افتاد به من بگن منم الکی گفتم فلان جا مهمونم زودتر میگفتین بهشون نمیگفتم میام. بعد گفتم اکی باشه خدافظ😂

خب دیه چیکارمیکردیم 19ساعت راه بود نمیشد فقط نهار شام برم ک خخخخ

😂😂😂من بودم میگفتن با هواپیمام اومدی باید بیای😂

من ی شب رفتم خونه خواهر شوهرم خوابیدم صبحش کار داشتم و اینا بعد مامانم کف ب مادرشوهرم ب شرطی میزارم دامادم بیاد شب خونه ما بمونه😂😂🤦🏻♀️شوهرمم دیگ خونه ما موند😂

اره

میگم دیگ بهشون

بگو منم دلم براتون تنگ میشه و دوستدارم بیام ولی مثلا فلان برنامه رو دارم به کسی قول داده بودم نمیشد ...

😂دفعه قبل گفتم گف حالا یبار بیا اینکا دلم برات تنگ شده 😅

ای شیطون😂😂

حالا یه بار سالگرد پدر همسرم بود منو یادشون رفته بود بگن چون همسرمم شهر دیگه بود کارش بعد لحظه اخری ...

😂😂

عزیزم توعقدی برای مادرشوهرت کادو روز مادرگرفتی؟؟؟

ن والا نگرفتم تو فکرشم نیسم چون میدونم انتظار ندارن ازم ی زنگی بهش میزنم سره وتهشو بهم میارم🤦🏻♀️🫤😂

برا مادر خودمم هیچی نگرفتم