2777
2789
عنوان

این مرد رو می بخشید دوست دختر

343 بازدید | 24 پست

مرد متاهل که ادعا داره عاشق زن و بچه اش هست

با یک خانم مجرد رابطه عاطفی داشته باشد

درحد صحبت و پیامک

میگه. دلم به دختره سوخت کسی را نداشت امد درد و دل کرد کم کم رابطه عاطفی بیشتر شده

اگر عاشق شوهرتون باشید و 15 سال زندگی کرده باشید

ولی شوهرتون این نوع ارتباط رو خیانت نمیدونه

چکار میکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا و ابدا

اولا تو نمبدونی در چه حد بوده و چند بار تکرار شده، صرفا الان لو رفته، اگر قبلا رابطه جنسی هم داشته باشه تو روحت خبردار نمیشه

دوما اون تخم مرغ دزده که شترمرغ دزد میشه

از چت شروع میشه توی تخت تموم میشه

سوما اب که از سر گذشت چه یه وجب، چه صد وجب

خیانت خیانته، چه چشم چرونی باشه، چه پیامک باشه چه رابطه جنسی، اصلش هیچ فرقی با هم نداره

چهارما بسیار دروغگو و عوضیه و مسئولیت کارشم قبول نکرده پس ارزش بخشش نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

واقعا نمیدونم اگه تو این شرایط بودم چیکار میکردم. ولی چون بچه دارم احتمال زیاد به زندگی کردن باهاش ادامه میدادم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چه شوهر لاشیبهش بگو باشه پس منم در همین حد درد دل با یه پسر حرف میزنم چون خیانت نیست

شوهر من نیست

اینم بگم تو خانواده مرده دو همسری عادی هست

مثلا پدر شصت ساله اش دختر 35 ساله گرفته