2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 78 پست
اصل نیت مگه غریبه هستی یا توقع شام تجملاتی داره مادرت

توقع شام تجملاتی و اینا نیس بحث این نیست

خب مثلا میگن یکم زودتر دعوتت کن خبر بدن مگ چی میشه

مثلا خالش اینا مهمونشون بودن از صبح ب اونا خبر داده بودن منو عصر زنگ زدن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

عزیزم بهونه بیار . بگو برنامه دیگه ای دارم یا جایی دعوتم کاش زودتر میگفتید

کاش زودتر مبگفتید رو حتما بگو

اینطوری خودشون میفهمن باید زودتر بهت اطلاع بدن

مستقیم گفتنش زیاد جالب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونام همش میگن تعارف نداریم باهم ک جوری ک با دخترش راحته با منم هست همشون اینطورین اره م ...

اره عزیزم ، منم گاهی برام پیش میاد اینطوری،فرقش اینه همسر من ی شهر دیگه سرکاره ،خونه ما و خانواده اش اینجاست،وقتی همسرم نیست که خونشون نمیرم،کلا یبار شده رفتم ک شبش هم همسرم اومد،خیلیم تعارف میکنن و میگن خودمون بیاییم سراغت اما نمیرم،وقتی همسرم میاد شهرمون با خودش میرم

حساسیت نشون نده. منم یه برادر شوهرم اینجوری دعوت میکنه من نمیرم همسرم مثلا میگه که خانمم نمیرسه بیاد ...

درسته

سخت نمیگیرم ولی یکم زودتر دعوتم کنن بهتره

مثلا خالش اینا مهمونشون بودن ب اونا خیلی زودتر خبر داده بودن منو عصری زنک زدن بیا

حس میکنم اخر سر منو یادشون میفته ولی برخودشونم خیلی باهام خوبه سردرگم میشم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اصل نیت مگه غریبه هستی یا توقع شام تجملاتی داره مادرت

بحث این حرفا نیست

مادرشوهر منم اینطوریه

یهو زنگمیزنه بیاید خونه ما شام گذاشتم . هی اصرار بیخود و اجبار

بعد کی زنگ میزنه؟ نیم ساعت به وقت شام

دقیقا تایمی ک من خودم غذا پختم ..

بهشم میگی میگه خب شما بعدا بخورید . من سهم شمارم گذاشتم

چندبار کارامو بهونه کردم نرفتیم . الان یاد گرفته حداقل دوساعت قبل خبر بده

درستهسخت نمیگیرم ولی یکم زودتر دعوتم کنن بهترهمثلا خالش اینا مهمونشون بودن ب اونا خیلی زودتر خبر داد ...

اره خوب من خودمم کندم نمیتونم زودی اماده شم یه چن باز بگو نمیرسم خیلی کار دارم زودتر میگفتین اماده میشدم یا بگو تا کارهاموجمع کنم برم حموم دیر میشه و ... شاید یاد بگیرن

توقع شام تجملاتی و اینا نیس بحث این نیست خب مثلا میگن یکم زودتر دعوتت کن خبر بدن مگ چی میشه مثلا خا ...

از این لحاظ که درست میگی حداقل باید از ظهر بگن حالا رو حساب یه رنگی میگن

خیلی سخت نگیر

مهم اینه رفتارشون خوبه و خودمونین

هرچی آسون تر بگیری بهتره و خودتم راحت تری

حالا عصر بگن چه عیبی داره خونه غریبه که نیست

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
ن بابا بی احترامی نیست سخت نگیر برو

نیمدونم اخلاقشون خوبه باهم وقتی میریم ولی این اذیت میشم

ببین بستگی به خصوصیات رفتاری و خانوادگی اونا داره. . شاید ااینقدر باهم صمیمی هستن که به هم این تعارفات رو ندارن.. کاری نکن از حالا از چشمشون بیفتی و دیگه برات ارزش قائل نشن.. اگر اینطوری بشه، دیگه بود و نبودت براشون فرقی نمی کنه

تو عقدیبعد دعوتت میکنن!!!؟

اره

مگ تو عقد نمیشه دعوت کنن؟

نه باباشوهرمم ی شهر دیگه بود کارش هروقت مرخصی میگرفتاز شهر کارش میومد تهران میبردتم خونشونیکم سخت بو ...

اخا منم منظورم اینه با شوهرت میرفتی دیگ😂خوب گذاشتن خونوادع خونواده من بودن گیر میدادن

اخا منم منظورم اینه با شوهرت میرفتی دیگ😂خوب گذاشتن خونوادع خونواده من بودن گیر میدادن

خب دیه چیکارمیکردیم

19ساعت راه بود نمیشد فقط نهار شام برم ک خخخخ

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

عزیزم بهونه بیار . بگو برنامه دیگه ای دارم یا جایی دعوتم کاش زودتر میگفتید کاش زودتر مبگفتید رو حتما ...

اره درست میگی

یبار نرفتم مادرشوهرم ناراحت شده بودم دفعه بعدشم گفتم نیمتونم کلی صحبت کرده ک ناراحت شدم دفعه قبلم نیومدی اینم از الانت من دوس دارم ک باشی و بیا حتما دیک رفتم