pari_s8 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 160 عنوان بچه ها بیاین کمک به دادم برسین 45 بازدید | 7 پست بچه ها کد ملی یکیو دارم چه جوری آدرسش گیر بیارم؟ شماره تلفن هم دارم اما اونقدرا به درد نمیخوره خدایی چیکار کنم تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه :) امروز | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 702 عزیزم با کد ملی فک نکنم بشه پلیسا با کد ملی ب اطلاعات دسترسی پیدا میکنن.. در کل امیدوارم ب نتیجه برسی تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 1870 ببر بده پلیس به اضافه ی دهمیذارن پشت شیشه همه ببیننیا به پیج محل عکس کارت رو بده بگو استوری کنه صاحبش پیدا بشه
pari_s8 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 160 عزیزم با کد ملی فک نکنم بشه پلیسا با کد ملی ب اطلاعات دسترسی پیدا میکنن.. در کل امیدوارم ب نتیجه برس ... امیدوارم عزیزم نمیدونم رفتم دادسرا میگفتن تا آدرس دقیقش پیدا نکنی کاری از دستمون بر نمیاد :)
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 702 یهو ی چیزی ب ذهنم رسید اگه شمارشو داری بهش زنگ بزن بگو شما فلان چیز برنده شدید هزینه ای نداره ادرس بدید ارسال کنیم حالا نمیدونم جواب بده یا نه تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
pari_s8 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 160 ببر بده پلیس به اضافه ی ده میذارن پشت شیشه همه ببینن یا به پیج محل عکس کارت رو بده بگو استوری ک ... فکر نکنم گله من آخه اون کسی که شماره ملی دارم که اصلا شهره من نیست یه شهره دیگس :)
pari_s8 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 160 یهو ی چیزی ب ذهنم رسید اگه شمارشو داری بهش زنگ بزن بگو شما فلان چیز برنده شدید هزینه ای نداره ادرس ب ... اوه اینم حرفیه میشه ها! بدک نیست وای خیلی ممنون ❤️🙂
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 1870 فکر نکنم گله من آخه اون کسی که شماره ملی دارم که اصلا شهره من نیست یه شهره دیگس :) بده به پیج های میلیونی بذارن استوری شاید دید
pari_s8 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 160 بده به پیج های میلیونی بذارن استوری شاید دید نه گله من نمیبینه! طرف عمه منه 70 میلیون پولمو خورده بهم پس نمیده الدنگ آدرس خونش بلد نیستم دنباله یه ترفندی چیزیم آدرس خونشو به دست بیارم اخطاریه دادگاه واسش بفرستم واسه اون میخوام :)