2777
2789
عنوان

همین الان از پیش روانپزشک اومدیم

85 بازدید | 7 پست

بچه ها گفتم پسرم بیش فعاله البته با توجه به علائمش گفت خفیفه ولی بعدا بیشتر میشه و احتمالا باید دارو بگیره

پسرم ۴ سالشه تمرکز نداره یه جا نمیشینه

خیلی غصه میخورم

اصلا ناراحت نباش خیلی بهتر میشه همیشگی نیست نهایت چهار ماه بعد خوب میشه ولی نذار روحیه و اعتماد به نفس پسرت آسیب ببینه که بعدا در نوجوونی آسیب می بینه به کسی هم نگو قرص باید بخوره یا رفتی پیش روانپزشک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پزشک نیستم ولی معلم هستم و با توجه به بچه هایی که دیدم اگر خفیف هست سعی کنید با سرگرم کردن بچه انرژی بچه رو تخلیه کنید از مشاور کودک کمک بگیرید تا حد امکان سراغ قرص نرید من کسی رو دیدم که از بچگی مصرف ریتالین داشته الان خیلی اوضاع بدی داره دور از جون بچه شما سبک زندگی ما تغییراتی داشته که باعث شده فکر کنیم بچه پیش فعال هست اگرنه خب بچه هست دیگه انرژی زیاد داره یا اگر یک موضوع سرگرم کننده نباشه براش یا مثلا جایزه ای نداشته باشه چرا باید تمرکز کنه!

حالم خوب نیست واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

درک میکنم گلم به هر حال بچه پاره تن آدم هست الان نگرانی و طبیعی هست با همسرت مشورت کنید و همه با هم پیش روانشناس کودک برید مطمئن باشید راه حل های خیلی بهتری نسبت به دارو جلوی پاتون قرار میده

و سعی کنید خودتون به تنهایی این بار رو به دوش نکشید به همسرت در مورد دل نگرانی هایی که داری بگو و اجازه نده اضطراب بهت غلبه کنه بچه ها این حس ها رو دریافت میکنن ممکنه این طوری شدیدتر بشه علائم بچه