2777
2789

و واقعا دست فرمونم اندازه مردا نباشه کمتر از اونا نیست

از شمال تا شیراز رو با خانوادم رانندگی کردم

ولی دیروز که چهار راه رو رد کردم و چراغ هم سبز بود یکموتوری که دو تا آقا سوار بودن چراغشون رو رد کردن و من بااین وجود حواسم بود که نزنم بهش

اما پشت سری برگشت گفت مواظب باش این زن هست نزنه بهمون😐😑

من تو دلم اعصابم بهم ریخت آخه مگه همه زنا دست فرمونشون که بد نیست که مرد حسابی

تو 10ثانیه برات پاک دوبل انجام میدم چسبیده به جدول که ننت هم نمیتونه 😅

یکبار دیگه هم همینحوری شد که اقائه برگشت بهم سر هیچ چی قش قش نیگا میکرد و میخندید 😐😑

بیشتر زنا بخاطر اینکه کمتر ماشین سوار میشن رانندگی شوم ضعیفه وگرنه اگه مثل مردا بیست و چهار ساعت ماشین سواری کنن اونا هم رانندگی شوم خوب میشه مثل من

نخوندم ولی اومدم بگم هرکسی گواهینامه داره و پشت ماشین میشینه شیر زنه

من خیلی دوست دارم اما بشدت میترسم

تا بچهام بزرگ بشن برم ثبتنام برای گواهینامه ببینم موفق میشم یا ن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چون زنا رانندگان خیلی وقتا خوب نیس

من خوام افتضاحه برا همین سعی میکنم رانندگی نکنم

چی بگم استعدادشو ندارم شاغلم کاردرمانی ولی حواسم پرت میشه موقع رانندگی ذهنم مشغول و کلا فراموش میکنم

خب ؟ چه اهمیتی داره اونا چی میگن ؟ منم یبار با یه موتوری تصادف کردم کاملا عادی داشتم راه خودمو میرفتم اون از فرعی با سرعت پیچید جلوی من یه ثانیه دیر ترمز کرده بودم از روش رد شده بودم شکل لواشک شده بود . اومدن جمعش کنن گفتن راننده زنه دیگه . گفتم راننده مرد بود حریف گاو بودن این موتور سوار میشد که ۱۰۰ تا سرعت داره من که زنم نتونستم بشم ؟ همشون خفه شدن

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نخوندم ولی اومدم بگم هرکسی گواهینامه داره و پشت ماشین میشینه شیر زنهمن خیلی دوست دارم اما بشدت میترس ...

چرا ترس ؟ مگه قراره مسابقات فرمول یک با سرعت ۱۵۰ شرکت کنی ؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نمیدونم چرا این قضیه رو نمیتونن درک کنن که خانم هم میتونه راننده خوبی باشه...

واقعا ها

خب خانوما بیشتر باید پشت فرمون بشینن من از 17سالگی پشت فرمون میشنستم

19سالگی گواهینامه گرفتم

ب یورت بگیر و محل نده بزار هرچی میخوان بگن

ی دوباره ام با اینکه حق تقدم با من بود ک دور میدون بودم

یا حتی برا دور زدن تقاطع راهنما زدم خود مرده ک هیچی زناشون دراومدن میگن چ خری با این رانندگیت منم محل ندادم

ببین وقتی هم جنس خودمون اینو بگن چی بگیم

بگو اخه تو اول برو آیین نامه رو بخون یاد شوهرت بده حق تقدم با کیه بعد از شوهرت دفاع کن و ب من فحش بده

واقعا ها خب خانوما بیشتر باید پشت فرمون بشینن من از 17سالگی پشت فرمون میشنستم19سالگی گواهینامه گرفتم

ایول بهت دختر

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

چرا ترس ؟ مگه قراره مسابقات فرمول یک با سرعت ۱۵۰ شرکت کنی ؟

میدونی تا وقتی پشتش نشینی

فکر میکنی چقدر سخته

من تاحالا حتی ی بارم پشت ماشین نشستم بابام خیلی اصرار داره یادم بده اما هر بار ی اتفاقی میفته نمیشع

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️