2777
2789

خیلی از خانوما هستن از اینکه شوهرشون بهشون توجه و محبت نمیکنه ناراحتن...خواستم بگم شوهر منم همینه،اصلا براتون مهم نباشه.محبت نمیکنه،قدرتونو نمیدونه،بهتون توجه نمیکنه شما دو برابرش به خودتون عشق بورزین،شما ۱۰۰برابرش به شوهرتون بی توجهی کنید.کسی که به شما حس ناکافی بودن میده بهش حس وجود نداشتن بدین.اون شوهرتون برا خودش خوشه،با دوستاش میره بیرون اونوقت شما میشینید تو خونه زانوی غم بغل میگیرید؟شوهر منم به من توجه نمیکنه،منم کلی حالم بدشد که چرا همیشه من باید ناز این بخرم.الان یه هفتس ولش کردم به حال خودش،فقط برا خودم غذا میپزم،صبحا میزنم بیرون عصرا میام خونه و خیلی شاد و راحت دارم زندگی میکنم انگاری مجردم.دیگه اونم نمیاد همش ازم ایراد بگیره،راحت خودمم و خودمم...خیلی حس خوبیه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خب اخه زندگی مشترک معنیش این نیست

نباشه بهتر از بودنشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما بچه نداری لابد

بچه که باشه نمیشه

بچه نیاز به محبت هر دو طرف داره ضمن اینکه نیاز داره محبت و احترام بین پدر و مادر رو هم ببینه تا خانواده و روابط درست خانوادگی رو درک کنه

با این شرایط شما به نظرم جدایی بهتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چی میگی اجی. به همین راحتی هم نیست.

من با دوتا بچه و یکی تو شکم هیچوقت نمیتونم مثل اون آزاد باشم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب اخه زندگی مشترک معنیش این نیستنباشه بهتر از بودنشه

برام مهم نیست.شرایط جدایی رو ندارم،خونه بابام صدبرابر این بدتره...

من زنم،من ناز میکنم اونم باید نازمو بخره،قراره نیست برعکس باشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خب اخه زندگی مشترک معنیش این نیستنباشه بهتر از بودنشه

من ب خودم عشق میدم خودمو دوس دارم وقت بیشتری برا خودم میزارم

اماااااا اگه تو خونه ای ک زندگی میتونه توجه و محبت نباشه حس خوب نباشه فایدش چیه؟چ ازدواجیه اون؟تنهایی بهتره ک

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گفتنش راحت هست همه ب توجه محبت نیاز دارن.تا کی بی توجهی کنی وقتی نمیفهمه

نه،شما تو شرایط من نیستی بدونی.من خیلی خیلی خیلی به شوهرم رو دادم.علنا سوار کلم کردمش،الانم میندازمش پایین

واقعا از ته دل حالت خوشه؟

حالش هم خوش نباشه حداقل طرف مقابل هم حرص میده یکم خالی میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

واقعا از ته دل حالت خوشه؟

آره،همینکه گیر نمیده بهم،صدای غر زدناشو نمیشنوم عالیه