2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 244 پست

راهش همینه که برات مهم نباشه که محبت کنه یا نه چون اینجور آدما هرگز درست نمیشن.

ولی نه از سر خودخواهی شاید یه مدت جواب بده.

باید انقد از محبت دیگه ای اشباع باشی که دیگه وقتی برای ناراحتی نداشته باشی.

منظورم محبت کساییه که بی منت دوستت دارن حتی بیشتر از مادر و پدر. منظورم محبت خدا و اهل بیته.

خودم البته هنوز به این درک بزرگ نرسیدم

اونوقت چه فایده از زندگی مشترک؟ وقتی یه چیزی مشکل داره تو سعی میکنی درستش کنی اگه لباست اتو نداشته ب ...

نمیاد باهم حرف بزنیم،اشتباهات خودشو قبول نداره خودش خیلی خوب میدونه.چیکار باید کنم؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا چیزایی است که حتی خودشم ممکنه ندونه. دقیقا ایشون و شما نیاز به دلبستگی ایمن دارید. باید یادبگیر ...

دقیقا.

مثلا من شوهرم خیلی سرد و ساکته و محبت نمیکنه اما وقتی مثل خودش رفتار میکنم میفته دنبالم محبت میکنه ابراز علاقه میکنه و بهم میچسبه.

منم تصمیم گرفتم زود نرم نشم و دنبالش نرم و محبت زیادی نکنم اما هل وقت محبت کرد به همون اندازه توجه کنم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....

خب این دیگه اسمش زندگی مشترک نیست به نظر من اگه کسی قراره اینجوری زندگی کنه کلا ازدواج نکنه بهتره یا ...

خودم پول دارم،زیاد نیست ولی دستم پیشش دراز نمیشه.

متاسفانه مرد پولداری نیست،محبتم نمیکنه،طلبکارم هست،فکر میکنه خیلی شوهر خوبیه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اگه دوسش نداشته باشی اره خب مهم نیس ولی قلب ادم میشکنه اونی که دوسش داره بهش بی محلی کنه

دوسش دارم ولی بهم بی محلی میکنه

توهم برو یک پارتنر پیدا کن اگه هیچی بهتر نمیگه

وای نه،هرچی هستیم بهم دیگه خیانت نمیکنیم

ببخشید اما این زندگی که داری دیگه زندگی نیستطلاق بگیر خودتو راحت کن

شرایطشو ندارم

خب این زندگی نیست که شما میکنی هیچ خانومی هم مغزشو سگ گاز نگرفته چشمشو به روی بی محبتی شوهر ببنده یک ...

شرایط جدا شدنو ندارم🥲

روشت یکجور نباشه تغییر بده ک درگیر شه

چجوری

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....

نمیاد باهم حرف بزنیم،اشتباهات خودشو قبول نداره خودش خیلی خوب میدونه.چیکار باید کنم؟

به زور هم شده حرفای دلتو جتی اگه تظاهر نمیکنه گوش نمیده بگو به دعوا به هرچی

جتی ازدواج ناچاری هم شده به یه بزرگ تر بگو باهاش صحبت کنه اگه میشه

به زور هم شده حرفای دلتو جتی اگه تظاهر نمیکنه گوش نمیده بگو به دعوا به هرچی جتی ازدواج ناچاری هم شده ...

به پدرش گفتم،همیشه حقو به پسرش میده و میشینه اینور اونور میگه عروس من بده.به پدرمادر خودم گفتم هزاران بار باهاش حرف زدن....

نمیخواد خودشو تغییر بده،نمیخواد با من خوب باشه

چجور ینی؟دلبستگی ایمن چیه؟

عشق و محبتیه که جدا هست از وابستگیه و انتظار.

محبت میکنی اما به اندازه. ن از سر ترس از دست دادن. ن برای جلب توجه و محبت و تایید گرفتن. محبت که میدی یه هدیه هست که از ته دلت میاد بیرون.

هر وقت شوهرت محبت کرد. با خودت بگو این یه هدیه هیت و هر کی ممکنه یه روز هدیشو پس بگیره من ارزشم وابسته به این هدیه نیست. من همه جوره با ارزشم

نه اصلا

ادامه بده ببین چی میشه