2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 244 پست
خب شما بچه نداری لابد بچه که باشه نمیشه بچه نیاز به محبت هر دو طرف داره ضمن اینکه نیاز داره محبت و ا ...

مگه گفتن که قراره هیچ کدوم به بچه محبت نکنیم؟؟؟. یا همچین چیزی؟؟؟

اصلا اینجا به بچه ربطی نداره،،،

مربوط به رابطه دو نفر هست

تو همه خونه ها هم زن و شوهرها لیلی مجنون نیستن،،،

بلاخره دو نفر آدم هم ممکنه رابطه شون یه مدت سرد بشه،، قهر باشه، دعوا باشه،، آشتی باشه

همینطور که بچه های طلاق زندگی میکنن و قبول کردن این مسعله رو!

دلیلی نمیشه چون حالا یه مدت ازم هم سرد شدن یا مشکلی بینشون پیش اومده بخوان سریع جدا بشن!!

یا بخواد ضربه ای به بچه ها بخوره

خب لابد دوستت نداره دیگه وگرنه اینجوری نمیکرد اوردن بچه هم تو این شرایط بدترین کار ممکن بوده وقتی اد ...

من بهش میگم اگه منو نمیخوای بگو،اون منو میخواد فقط هدفش اینه حرف تو خونه حرف خودش باشه،رو نده به من.مبادا به من محبت کنه من پررو شم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم بهش کمک نکنید

خانواده خودش که ولش کردن خرج عروسی و جهاز دوتا دیگه پسرشون و دوبار دوبار دادن اما واسه این هیچی انگار پسرشون نبود برای برادر شوهر بزرگم دوبار عروسی گرفتن (زنشو طلاق داد یکی دیگه گرفت) برای همین پدرم دلش بحال این میسوزه اما شوهرم هرچی کم لطفی از خانوادش میبینه انگار بیشتر سمتشون کشیده میشه، یبار شوهرم با خواهرش دعواش شد بخاطر همون دعوا مادرشوهرم دوسال شوهرمو راه نداد خونش

من بهش میگم اگه منو نمیخوای بگو،اون منو میخواد فقط هدفش اینه حرف تو خونه حرف خودش باشه،رو نده به من. ...

اینجور که نمیشه ادامه داد دوتا شخصیت متفاوت هستین ادم اگر همو جدی دوس داشته باشه که این حرفا باهم نداره گروکشی معنی نمیده یجای کار میلنگه احتمالا دلش جای دیگست و اینا بهونست

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

اینجور که نمیشه ادامه داد دوتا شخصیت متفاوت هستین ادم اگر همو جدی دوس داشته باشه که این حرفا باهم ...

واقعا؟ینی ممکنه کسیو دوست داشت باشه؟😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چجوری

نوشتم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا؟ینی ممکنه کسیو دوست داشت باشه؟😔

بخدا بعید نیست هر احتمالی هست وگرنه چه معنی میده این رفتاراش اونم باز زن باردارش صبح تا شب میری بیرون برمیگردی نمیگه حالت خوبه نیست چیزی کم داری نداری خرید برات انجام میده حالتو میپرسه ؟؟ شام نهار چکار میکنه شبا بهش شام میدی؟

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

با کدوم پول شوهر باید بده یا نه

اصلا ماسکای خونگی درست کن

فقط ببینه ب خودت میرسی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چندسالته و همسرت چندسالشه؟ این راهی که میری تا یک حدی قشنگه اما این وسط ممکنه مسائل غیرقابل پیشبینی پیش بیاد خدا این مردارو یا عاقل کنه یا لعنت کنه که دختری که با هزار امید میریم خونشون و تبدیل به ربات میکنن، فکر میکنم شما زیر سی سال باشی ولی من بالای سی سالیم جفتمون و این بی عاطفگیش همه جور فکر و گناه و انداخته تو سرم نمیدونم تا کی میتونم مقاومت کنم عین خودت شرایط طلاق

ندارم و باید تو شهر غریب بسوزم و بسازم

چی میخوام؟وضع مالیش که متوسطه و هیچوقت ازش پول نخواستم.جز عشق و احترام و محبت چی خواستم؟

خب منم همینو میگم ته دلت برات مهمه بهت عشق بده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شوهر شما نیاز به ایجاد دلبستگی ایمن داره. مسئله اش یکم با ایشون فرق داره.

چکار کنم؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....

چهارتا فایله توی تلگرام گوش کن.

هیچ برنامه ای ندارم تو گوشی

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد همــه میگویند ۱۳ عدد نحسی اسـت ..اما مــن میگویم عامــل نحسی ۱ و ۳ هسـتند ... نه ۱۳ عـشق های امروزی یا ۱ طرفــه اند یا ۳ طرفــه ..رابطه های امروزی ام مثل بلوتوث شده یکم که دور میشی یکی دیگه وصل میشه....