2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5716 بازدید | 244 پست
آهان اونوقت خرجتم خودت درمیاری؟

اولا که وظیفشه خرجمو بده،منم در ازاش خیلی کارا دحقش کردم

دوما،چند ساله ازدواج کردیم تاحالا شاید کلا۱۰بار ازش پول خواسته باشم،خداروشکر یه حقوق بخور نمیری دارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اولا که وظیفشه خرجمو بده،منم در ازاش خیلی کارا دحقش کردمدوما،چند ساله ازدواج کردیم تاحالا شاید کلا۱۰ ...

آخه گفتی برای خودت فقط غذا میپزی دلم سوخت براش به نظرم انصاف نیست پول بده و گشنه بمونه

دوم اینکه همین که نیاز مالی به شوهر داشته باشیم و خرجمون و بده نشون میده که وابسته اش هستیم و نمی تونیم برای خودمون باشیم و این قضیه پول گرفتن ازش واقعا مانع بزرگیه

اما اگه شاغل باشیم خییلیی فرق میکنه قضیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا چی حس حقارت داره؟🤔همیشه خدا به من میگه به زن جماعت نباید رو داد.مگه من اومدم میدون مسابقه که هر ...

اینا چیزایی است که حتی خودشم ممکنه ندونه. دقیقا ایشون و شما نیاز به دلبستگی ایمن دارید. باید یادبگیرید و ایجادش کنید.

برا منم همینه.قشنگ بلده چجور بایه خانوم برخورد کنه،نامزد بودیم و اوایل ازدواجمون یه مرد جنتلمن بود پ ...

دقیقا

چن وقت پیش زنگ زده بود به همکارش که خانم هست

بعد که قطع کرد گفت خانم فلانی بی زبون فلان اتفاق واسش افتاده خیلی ناراحتشم

حالا زنه از اون پاچه پاره ها که همه ازش میترسن

بعد دیروز داشتم نگاه تی وی میکردم خیلی آروم گفتم چه سرد شده شیراز یواش یواش منجمد میشیم

برگشت گفت ایشالله از زبون منجمد شی

اول فک کردم اشتباه شنیدم گفتم چی؟

خندید گفت شوخی کردم گفتم آرزو لال شدن میکنی واسم؟

خودش خجالت کشید

متأهل 

این سبک و شیوه قطعا فقط یه مدت جواب میده نهایتا مثل یک مسکن عمل میکنه بعدش دیگه جواب نیست باید اینجو ...

چجور حل بشن؟وقتی طرف راه نمیاد باهات و خودشو بی عیب ایراد و امام میدونه چیکارش باید کنی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

میفهمم چی میگیسختهمنم سختی زیاد گذروندم مشکلات و خیانتا ،بدرفتاریا ،اما کوتاه نیومدم درستش کردم

منم دقیقا هدفم همینه شوهرمو آدم کنم

برا چی حس حقارت داره؟🤔همیشه خدا به من میگه به زن جماعت نباید رو داد.مگه من اومدم میدون مسابقه که هر ...

منکه بهش میگم بیا بریم مشاوره دو تا بچمون گناه دارن احمق میگه :(بیام مشاوره دروغ میگم ادا در میارم همه چی رو به نفع خودم تموم میکنم) ، انگار میگم بریم طلاق

والا مادرای قدیم تربیتشون این بودمادرای دهه هشتادو اینام از اینور بومافتادن پسرای سوسول بار اوردنخیا ...

مادر خوبی نداشتن متأسفانه

فقط شبانه روز تو فکر تیپ و لباس و مهمونی با ۸۰ سال سن

بشدت بی تربیت و بی ادب

متأهل 

ببین غذارو حالا برای دوتاتون درست کن کاراتو کن ولی حالت با خودت خوب باشه

هروقت اومد سمتم و بهم محبت کرد منم براش غذا میپزم.نمیشه همه چی یه طرفه باشه که

برا منم همینه.قشنگ بلده چجور بایه خانوم برخورد کنه،نامزد بودیم و اوایل ازدواجمون یه مرد جنتلمن بود پ ...

شوهر منم وقتی همسایه ها توی کوچه نشستن در حیاط رو باز میکنه اول منو تعارف میزنه بفرما داخل اما وقتی کسی نیست اصلا اهمیت نمیده زودی میپره توی حیاط انگار نه انگار که منم هستم، فقط میخواد پیش بقیه خودشو با شخصیت نشون بده

مادر خوبی نداشتن متأسفانه فقط شبانه روز تو فکر تیپ و لباس و مهمونی با ۸۰ سال سن بشدت بی تربیت و بی ا ...

مادرای قدیم زدن تو سر دختراشون و گفتن تو پسری تو هرکاری میتونی بکنی حق هرکاری داری خواهرت نباید بره بیرون نباید ال کنه بل کنه زنت نباید فلان کنه بهمان کنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چی شد بااین ازدواج کردی؟

نمیدونم،مثل همه که ازدواج میکنن🥲کاملا هم سنتی

منم دقیقا هدفم همینه شوهرمو آدم کنم

روشت یکجور نباشه تغییر بده ک درگیر شه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️