2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5436 بازدید | 244 پست
مگه واقعا مرد کیه چیه کجای دنیا گفته دختر ترگل و شاداب یه خونواده بشه کلفت ۲۴ ساعت پسر یه خونواده دی ...

آفرین،کلی هم باید نازشونو بکسی که باهات خوب باشن،بد تا نکنن،لوس نشن برات...

اه اه حالم بهم میخوره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم،مثل همه که ازدواج میکنن🥲کاملا هم سنتی

ما دوست بودیم حالا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم تا هفته پیش همه چی اوکی بود تا اینکه یه بحثی با خانوادش پیش اومد تلفنی بعد دیدم شوهرم چطور به نف ...

بگو همون خونوادت که خودتو داری براشون میکشی از حمایت مالیم کنن.

بله عزیزم،راسته که میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند....

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

آخه گفتی برای خودت فقط غذا میپزی دلم سوخت براش به نظرم انصاف نیست پول بده و گشنه بمونهدوم اینکه همین ...

اون کلا اکثرا اوقات با دوستاش میره بیرون غذا میخوره.هیچوقتم قدر دستپخت منو نمیدونه خداشاهده همه از دستپخت من تعریف میکنن این یه بار نشده تعریف کنه.تو یه خونه ای هم منو نگه میداره کوچیکو تاریک که شب و روزش معلوم نیست.گاهی قلبم میاد تو دهنم میگم میشه منو شام یا ناهار ببری بیرون دلم گرفته؟خیلی پررو میگه نه.میگم پس با دوستات میری؟میگه اونا دنگشونو میدن آخه🥲فک کن،توقع داره رفتیم بیرون من دنگمو بدم.در این حدددد پرروش کردما

بگو همون خونوادت که خودتو داری براشون میکشی از حمایت مالیم کنن.بله عزیزم،راسته که میگن خوبی که از حد ...

والا حاضر نیست حتی ازشون کمک مالی بخواد مبادا خم به ابروشون بیاد

وای چقدر حالم خوب شد از شخصیتتون. عزت نفس و غرور برای یک زن معجزه میکنه. حالا به مرور یه راهی پیدا م ...

ممنون عزیز

آره تنها هدفم اینه به هیچکی احتیاج نداشته باشم و دارم زورمم بابت این موضوع میزنم

اینا چیزایی است که حتی خودشم ممکنه ندونه. دقیقا ایشون و شما نیاز به دلبستگی ایمن دارید. باید یادبگیر ...

چجور ینی؟دلبستگی ایمن چیه؟

دقیقاچن وقت پیش زنگ زده بود به همکارش که خانم هستبعد که قطع کرد گفت خانم فلانی بی زبون فلان اتفاق وا ...

😔😔

منکه بهش میگم بیا بریم مشاوره دو تا بچمون گناه دارن احمق میگه :(بیام مشاوره دروغ میگم ادا در میارم ه ...

اصلا مشاوره رو هم قبول ندارن.میگن مگه من دیوونه ام بیام پیش مشاور،خودت تنها برو.انگار همه مشکلات از منه😑

شوهر منم وقتی همسایه ها توی کوچه نشستن در حیاط رو باز میکنه اول منو تعارف میزنه بفرما داخل اما وقتی ...

برا من بدتر جلو مردم محلم نمیده که بگه آره من مثلا خیلی مرد هستم و زنم ازم حساب میبره