خیلی از خانوما هستن از اینکه شوهرشون بهشون توجه و محبت نمیکنه ناراحتن...خواستم بگم شوهر منم همینه،اصلا براتون مهم نباشه.محبت نمیکنه،قدرتونو نمیدونه،بهتون توجه نمیکنه شما دو برابرش به خودتون عشق بورزین،شما ۱۰۰برابرش به شوهرتون بی توجهی کنید.کسی که به شما حس ناکافی بودن میده بهش حس وجود نداشتن بدین.اون شوهرتون برا خودش خوشه،با دوستاش میره بیرون اونوقت شما میشینید تو خونه زانوی غم بغل میگیرید؟شوهر منم به من توجه نمیکنه،منم کلی حالم بدشد که چرا همیشه من باید ناز این بخرم.الان یه هفتس ولش کردم به حال خودش،فقط برا خودم غذا میپزم،صبحا میزنم بیرون عصرا میام خونه و خیلی شاد و راحت دارم زندگی میکنم انگاری مجردم.دیگه اونم نمیاد همش ازم ایراد بگیره،راحت خودمم و خودمم...خیلی حس خوبیه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
یجای خوندم مرد باید ترس از دست دادن داشته باشه که بچسبه به زن و زندگیش اگه خیالش راحت باشه که زن همی ...
دقیقا همینه
من بعد این جریانات دیگه شورش دراومده بود وسایلشو جمع کردم گفتم ب سلامت
دیگه نمیکشم برو هرکار دوس داری کن
هنگ کرده بود کلا
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اومد خیلی زیاده روی نکن ولی پس هم نزنش. واقعا کسی نمی دونه توی ذهن بقیه چیه. شاید احساس حقارت داره. ...
برا چی حس حقارت داره؟🤔
همیشه خدا به من میگه به زن جماعت نباید رو داد.مگه من اومدم میدون مسابقه که هرکی به هرکی رو نده اون برندس؟اومدیم زندگی کنیم همو کامل کنیم ولی این مثل بچه ها میمونه همیشه باید به زبون بگیرمش نازشو بخرم تا زندگیمون تو آرامش باشه.نمیخوام اینجوری
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
مگه واقعا مرد کیه چیه کجای دنیا گفته دختر ترگل و شاداب یه خونواده بشه کلفت ۲۴ ساعت پسر یه خونواده دی ...
والا مادرای قدیم تربیتشون این بود
مادرای دهه هشتادو اینام از اینور بومافتادن پسرای سوسول بار اوردن
خیانتم ک چند برابر شده کلا
طلاقم زیاد شده دیگه کسی از طلاقم نمیترسه
منم تا هفته پیش همه چی اوکی بود تا اینکه یه بحثی با خانوادش پیش اومد تلفنی بعد دیدم شوهرم چطور به نفع اونا بالا پایین میپره و برای اینکه خواهر مادرش ناراحت نشن داره خودشو جر میده، اما من احمق توی این سالها بار مالی زندگیمو انداختم روی دوش خانوادم، ماه پیش خواهرم بخاطر قرض شوهرم انگشترشو فروخت و پدرم هم از دوستش پول قرض کرد داد به شوهرم اما شوهرم بی منظوری کرد و حاضر نیست خم به ابروی خانوادش بیاد الان فقط منتظرم انگشتر و پول پدرمو پس بدیم دیگه توبه کردم بزارم خانوادم کاری کنن برای این بی لیاقت