2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 238 پست
من نمیذاره تنها برم بیرون این بده

خونه فامیل و دوست و خانوادت که میزاره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چطوری به این درجه رسیدی به منم یاد بدهمن شوهرم جدیدا ادای خیانت کردن در میاره که عذابم بده

توام ادای مهم نبود در بیار ک اون عذاب بکشه

تو خونه اهنگ شاد بزار برقص روتین پوست و مو بردار

خرید کن لباسای خوب هم تو خونه هم بیرون

ارایشت سر جاش باشه برا خودت خوردنیای مورد علاقتو بخر و مهم تر حرص نخور بی تفاوت باش و روتین عادی زندگیتم داشته باش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه،شما تو شرایط من نیستی بدونی.من خیلی خیلی خیلی به شوهرم رو دادم.علنا سوار کلم کردمش،الانم میندازمش ...

وضعیت منم عین تو.هر کار بگی کردم الان میسوزم لایق نبود نباید میکردم اما تا کی میشه تحمل کرد.ی جور اینا رو بالا بردیم پایین نمیان

برام مهم نیست.شرایط جدایی رو ندارم،خونه بابام صدبرابر این بدتره...من زنم،من ناز میکنم اونم باید نازم ...

اون ک صد البته اون ناز باید بخره

اما زمانی ما خو مونو دوس داریم ک جایی ک حالمون خوب نیست نمونیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی زیاده روی نکن. ممکنه مسیر بی بازگشت باشه. اونقدر که اون ما پیش میذاره تحویل بگیر. چون گفتی یک ه ...

اصلا پا پیش نذاشته😊

آخرین بار من رفتم بغلش کردم باهاش حرف زدم اما اون پشتشو کرد به من و گرفت خوابید.مثل خانوما ناز میکنه.منم دیگه به خودم قول دادم نرم سمتش تا خودش بیاد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یه چی میگی اجی. به همین راحتی هم نیست.من با دوتا بچه و یکی تو شکم هیچوقت نمیتونم مثل اون آزاد باشم

بله،نمیشه مثل اون آزاد باشی اما میتونی حداقلش برا خودت خوش باشی

اصلا پا پیش نذاشته😊آخرین بار من رفتم بغلش کردم باهاش حرف زدم اما اون پشتشو کرد به من و گرفت خوابید. ...

اومد خیلی زیاده روی نکن ولی پس هم نزنش. واقعا کسی نمی دونه توی ذهن بقیه چیه. شاید احساس حقارت داره. شاید ترس از طرد شدن داره وداره میره به استقبالش.

چطوری به این درجه رسیدی به منم یاد بدهمن شوهرم جدیدا ادای خیانت کردن در میاره که عذابم بده

توهم به یه ورت بگیر...

مگه چقد زنده ایم؟مگه چقد قراره جوون باشیم که بشینیم غصه بخوریم که این مردک به من محبت نمیکنه.خب نکنه،به درک...تادیروز که تو زندگیمون نبود خورشید از شرق غروب میکرد؟رها کن این غصه ها رو و بی خیال باش

برام مهم نیست.شرایط جدایی رو ندارم،خونه بابام صدبرابر این بدتره...من زنم،من ناز میکنم اونم باید نازم ...

اینجا خیایا منظورتو متوحه نمیشن ولی من درکت کردم یحورایی مث خودتم.نمیشه اینارو قانع کرد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی