2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4995 بازدید | 244 پست
توام ادای مهم نبود در بیار ک اون عذاب بکشه تو خونه اهنگ شاد بزار برقص روتین پوست و مو بردارخرید کن ل ...

از بس بهم خیانت کرده

فگر کرده منم مثل اون زنایی هستم که باشون پریده

یه مدت حس ترس تو وجودش میبینم همش حس میکنه دارم خیانت میکنم بهش و یجوریه حالش

ادای خیانت در میاره

حرصم میگیره

ولی واکنش نشون نمیدم

متأهل 

من ب خودم عشق میدم خودمو دوس دارم وقت بیشتری برا خودم میزارم اماااااا اگه تو خونه ای ک زندگی میتونه ...

امیدوارم هیچوقت تو شرایطی نباشی که حمایت خونوادت پشتت نباشه و مجبور باشی اینجور زندگی کنی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم به یه ورت بگیر...مگه چقد زنده ایم؟مگه چقد قراره جوون باشیم که بشینیم غصه بخوریم که این مردک به ...

دقیقا همین طوره

از خود صبح وفت می ذارم واسه یه نمک نشناس

حتی یه دستت درد نکنه ساده هم بزور میگه

صدبار میگم خوشمزست. تا بگه اره

فقط اره

نه کمتر نه بیشتر

متأهل 

از بس بهم خیانت کردهفگر کرده منم مثل اون زنایی هستم که باشون پریدهیه مدت حس ترس تو وجودش میبینم همش ...

اینکارو کن

من انجام دادم

روتین عادی زندگیم بود باهاش عادی بودم ولی ب خودم خیلی رسیدم و اهمیت ندادم ب کاراش ترس افتاد تو جونش ک چخبره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالااگه میگفتی داغونم همه دلداریت میدادن الان ک اوکیی میخان بگن کارت اشتباهه به کسی گوش نده افرین هم ...

اولش خیلی داغون بودم،بعدش گفتم به درک،بازور که نمیتونم از یه مرد توجه و محبت بخوام اگه واقعا دوسم داشته باشه محبت میکنه دیگه نیازی به گفتن و گدایی کردن نیست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

این سبک و شیوه قطعا فقط یه مدت جواب میده

نهایتا مثل یک مسکن عمل میکنه

بعدش دیگه جواب نیست

باید اینجور مشکلات ریشهای حل بشن!

درضمن بعضی کاربرا درست گفتن اگر بچه داشته باشی که اصلا نمیشه

بچه نابود میشه

باید احترام و صمیمیت و خلق و خوی خوب تو خونه بین پدر و مادر ببینه که درآینده خودشم آدم نرمالی بشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

امیدوارم هیچوقت تو شرایطی نباشی که حمایت خونوادت پشتت نباشه و مجبور باشی اینجور زندگی کنی

میفهمم چی میگی

سخته

منم سختی زیاد گذروندم مشکلات و خیانتا ،بدرفتاریا ،اما کوتاه نیومدم درستش کردم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینکارو کنمن انجام دادمروتین عادی زندگیم بود باهاش عادی بودم ولی ب خودم خیلی رسیدم و اهمیت ندادم ب ک ...

یجای خوندم مرد باید ترس از دست دادن داشته باشه که بچسبه به زن و زندگیش

اگه خیالش راحت باشه که زن همیشه هست

همه کار میکنه

متأهل 

وضعیت منم عین تو.هر کار بگی کردم الان میسوزم لایق نبود نباید میکردم اما تا کی میشه تحمل کرد.ی جور ای ...

چرا اتفاقا میان.آسته آسته بیارش پایین.من هرچی گفت گفتم چشم،هیچوقت باهاش قهر نکردم همیشه مثل خانوما قهر کرد باهام،همیشه خدا من باید محبت کنم...من نمیخوام،من دیگه محبت نمیکنم،آدمش میکنم

اون ک صد البته اون ناز باید بخرهاما زمانی ما خو مونو دوس داریم ک جایی ک حالمون خوب نیست نمونیم

کجا برم آخه؟خانوادم پشتم نیستن

مهم نبود تاپیک نمیزدی😕

تاپیکم برا خانومایی هست که از شوهراشون ناراحتن.شما خوشحالی و از زندگیت راضی هستی خداروشکر میتونی رد شی

همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه گفتی فقط برا خودت غذا درست میکنی و صبح میری عصر میای قصه اینه اج ...

منم اولش اجازه نداشتم،اما خودمو نجات دادم.من برده هیچکسی نیستم که منو تو خونه اسیر و زندانی کنن.هروقتم ازش محبت ببینم براش غذا میپزم،مفتی مفتی و الکی که نمیشه

گلم منم همینکارو میکنم منتهی تنها چیزی که باید حفظ کنی و زیاد باشه رابطه جنسیه

هروقت بخواد نیازشو برطرف میکنم،من پیش قدم نمیشم چون هرسری پشیمونم کرده