2777
2789
عنوان

مطلقه بودن تو ازدواج کردن چقدر تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطلقه ها شانس شون از مجرد ها بیشتر برای ازدواج

چون مهریه هاشون پایین تره عروسی نمیخوان ی سریام خونه ماشین دارن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو اجتماع باشفعال باششاد باشاین روزا زیادی سنگین بودن جواب نمیدهخودت استین بزن بالا واسه خودت

ته دلم ناامیدی وحشتناکی دارم انگاری به ته خط رسیدم خیلی بدبین شدم

آره انگار بختم رو بسته بودن ، خواستگار داشتم ولی جور نمیشد، بمیرم برا دل مادرم چقدر غصه می خورد

من آدمای بدذات و کثیف زیاد هستن اطرافم تا فامیل نزدیک و همسایه

من آدمای بدذات و کثیف زیاد هستن اطرافم تا فامیل نزدیک و همسایه

سوره ی بقرره رو تو اتاقم به مدت چهل روز پشت سر هم توسط گوشی پخش کردم ، هفته ی اول پخش تو خواب خیلی اذیت میشدم و از خواب می پریدم ولی بعد یه هفته خوب شدم ، و بعد اتمام چهل روز همسرم اومد خواستگاریم و عروسی کردم.

چه خوب عزیزمم الهی خوشبختترین باشید شما هم حسود و بدخواه اطرافت داشتی ؟

چون توقعات دخترای مجرد زیاد شده.من داداشم خونه نداره وگرنه کارو ماشین و ی سرمایه کوچک داره.هر دختر مجردی رفت براش دست بالا گرفتن و توقعات زیاد داشتن اینقد فشارروش اومد.الان رفته خاستگاری ی مطلقه هیچی ندار ک هیچی از خودش نداره همه ناراضی ولی خودش عاشقشه .گفته اخر هفته میخام نامزد کنم هرکی دوس داره بیاد

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چی بگم به نظرم دخترمجردکم توقع تره رمانتیک بازیاشون زیاده مطلقه بیشنرحسابگرن

همه جورش تو هردو طیف هست مجردام حسابگرن خودشون نباشن خانوادش هستن توقع مهریه بالا دارن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته