2777
2789
عنوان

مطلقه بودن تو ازدواج کردن چقدر تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست
چون توقعات دخترای مجرد زیاد شده.من داداشم خونه نداره وگرنه کارو ماشین و ی سرمایه کوچک داره.هر دختر م ...

منم اگه چندجا خاستگاری دختر مجرد برم توقع بالا باشه میرم خواستگاری مطلقه بزار همون مجردا خونه باباهاشون بمونن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوره ی بقرره رو تو اتاقم به مدت چهل روز پشت سر هم توسط گوشی پخش کردم ، هفته ی اول پخش تو خواب خیلی ا ...

منم اینکارو میکنم فقط عزیزم چکار کنم دل من باز بشه ؟ خیلی سخته نمیدونی چی دارم میکشم همش آه میکشم فقط میخوام یه ذره امید بیاد به دلم کدوم سوره خوبه ؟

مهریه که الان همون ۱۴سکه شددولت کلانفع اقایونه خواهرمن جداشده مهریه شم بالابودولی هیچ نفعی نداشت

نه نشده میگیرن خوبشم میگیرن طلا و زمین چیزای دیگم میخوان😁

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

منم اگه چندجا خاستگاری دختر مجرد برم توقع بالا باشه میرم خواستگاری مطلقه بزار همون مجردا خونه باباها ...

من پسر عمم ازدواج کرد تو دوران عقد جدا شد پسره سیکل هست و کارگره و ۸ سال ازم بزرگتره ولی من دوست پسر هم نداشتم تا حالا دو تا لیسانس دارم دوست دارم تلاش کردن رو حالا ایشون اومده خواستگاری من ، منم رد کردم حالا من پرتوقع هستم !

چون توقعات دخترای مجرد زیاد شده.من داداشم خونه نداره وگرنه کارو ماشین و ی سرمایه کوچک داره.هر دختر م ...

والا کار مهم هست پسر باید کاری و باجنم باشه خونه و ماشین بعدا به دست میاد

منم اینکارو میکنم فقط عزیزم چکار کنم دل من باز بشه ؟ خیلی سخته نمیدونی چی دارم میکشم همش آه میکشم فق ...

منم مثل تو بودم یه غم سنگینی تو قلبم احساس می کردم حتی موقع شب خوابیدن بیدار میشدم آب بخورم یا برم سرویس ،ناراحتیم روباز احساس می کردم.

راستش ناراحتیم رو هیچ جوره نتونستم کنترل کنم و با پخش سوره ی بقره امیدوار بودم و دلم روشن بود ،همزمان ماه رمضون هم بود و با خدا خیلی حرف می زدم و قرآن می خوندم تا اینکه ازدواجم درست شد.