2777
2789

پدرم کارتونی کیک و آبمیوا میخره برای مدرسه خواهرام من سهمیه بندی میکنم.روزی ۱ کیک یه آبمیوه اونم فقط روزایی که میرن مدرسه

یا ضد افتاب رنگی خریده من خودم براشون میزنم که زیاد نزنن

رژ خریده بابام ۴۰۰تومنننننن دست خودمه و به انداره میدم بزنن😐😐😐😐😐

برنج به اندازه درست میکنم که وقیقا همون وعده همشخورده شه. اصراف نشه و زودم تموم نشه

دستمال کاغذی هم حتی بهشون میگم هر بار مزخواید استفاده کنید یه برگ چند تا نکنید الکی و بریزید دور

من پدر وضع مالیش خوبه اینا کلا ولخرجن اصلا دلشون نمیسوزه که بابام اینهمهههه زحمت میکشه و اینارو تهیه میکنه بعد الان بابام به خاطر گسترش مخل کارش دستش خالیه بهش فشار میاد

خواهرام میگنتو خیلی خسیسی خدا به داد شوهر و بچه هات برسه.

خودمم به اندازه خرج میکنم مثلا دکتر پوست و موم رو میرم به خودم میرسم لیزر میرم اما خرج بیخود نمیکنم الکی هی پولمو نمیدم لباس و پس انداز وقتی دارم و پس انداز میکنم.همیشه از بچگی هم در حد توانم طلا پس انداز میکردم

واقعا من خسیسمممم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیادی حساب گری ولی بعضی وقتا ساده بگیر همیشه خوب نیس این کار و کنی چیزایی ک مال خودشونه رو تو دخالت نکن در مورد کرم و رژ خساست ب خرج میدی اگه برای خودشونه تو کار نداشته باش

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

پدرشوهر من مثل شماس من خوشم نمیاد اینجوری یکی حتی دستمال کاعدی هم جک کنه

قبلا اینطور نبودم یه مدته پدرم مشغول ساخت و سازه دستش خیلی خالیه کلی چک داره مامانم تمام وسایل خونه رو قبلش عوض کرد کلا دستش تنگه منم میگمیه مدت رعایت کنین تا از این وضع در بیایم

خواهرام واقعا ولخرجن هر روز یه خرید یه لباس یه وسیله بابام هممیگه رعایتمو کنید خب دارم کارمو برای رفاه شما گسترش میدم

خواهرم اینجوری بود هنوزم هست ولی ماشالا پولدار شده با این کاراش اما خب یک سری کارها مثل پس انداز کردن خویه اما دیگه تا دستمال کاغذی رو چک کنی و حساسیت خرج بدی هم خودت هم اطرافیان واقعا خسته میشن

قبلا اینطور نبودم یه مدته پدرم مشغول ساخت و سازه دستش خیلی خالیه کلی چک داره مامانم تمام وسایل خونه ...

تو خودت درگیر این مسائل نکن

پدرت خودش هندل میکنه

هیچکس با خرید دستمال و رژ ورشکست نشده

اگه این اخلاقتو ترک نکنی فردا زندگی شروع کنی هم پیش شوهرت ارج نداری هم بچه هات اذیت میشن.دیگه خدایی ...

اینجوری نیستم

مبگم که لیزر میرم به خودم میرسم خرج میکنم

الان دست و بال پدرم خیلی خالیه بهش داره فشار میاد هی میگه رعایت کنید اینا هم هر روز یه خرید هر روز یه وسیله همه چی باید مارک و درجه یک باشه خب یکم تو مصرفش دقن کنن بهتره

رژ قبلی خریدیم درشو بستن رژه کلا از بین رفت وگرنه تو مقدار زدن کار ندارم بهشون

بله خسیسی . پدر اونام هست حقشون وقتی پدرشون محیا میکنه استفاده کنن . شما استفاده نکن . رژ ۴۰۰ تومنیم ...

وقتی پدرم دستش خالیه باید رعایت کنن و اصلا حقشون نیست اصراف کنن

در کمدو میکوبن هر روز یه چیزی میشکنن خراب میکنن وسیله گم میکنن

وقتی بابام داشت کار نداشتم الان نداره