2777
2789
مشکل هورمونی نداری؟؟من پشت لبم لیزر کردم الان خیلی کم در میاد حتی شارژ نزفتم گاهی میام یه ژیلت روش ...

هفته دیگه مخوام برم آزمایش هورمونی ببینم چی میگه.دیگه واقعا خسته شدم از پرمویی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فول بادی با کندلا میرم جلسه ای 530 تا حالا دو جلسه رفتم عالیه بالا هشتاد درصد جواب داده

چه خوب من میخوام تاندر برم خیلی حس خوبی دارم ولی فول بادیش گرونه ۱۶۰۰ اول برا صورت میرم بعد میرم بدن فکر کنم برا صورت ۵۰۰ بود

مرسی گلم ولی خوبه که برات مهم نیست

دیگه الان بعد سی وچند سال زندگی به یه خود شناسی رسیدم و اعتماد به نفسم بالاتره هر چند چون خیلی درد اوره برام لیزر رفتن و وکس هم به طور مرتب نمیتونم برم و ژیلت هم حساسیت دارم مو های بدنم مثل اعضای بدنم پذیرفتم

اینم حرفیه حالا میرم ببینم چطوریه زن داداشم میگفت درد نداشته اگه درد داشت که فدا سرم نمیرم

وکس نیم ساعت تحمل کنی کل بدنت تموم شده

به نظرم که ارزش داره

بعد یه مدت هم واقعا موها کم و نازک میشن

هفته دیگه مخوام برم آزمایش هورمونی ببینم چی میگه.دیگه واقعا خسته شدم از پرمویی

منم میدونم این مشکل رو دارم ولی دکترا کاری نکردن برام منم خستم برم ببینم لین دکتر جدیده چی میگه

جدی؟ بیشتر شد؟ چرا آخه

نمیدونم.دستگاهش هم کندلا ۲۰۲۵ بود.ولی برای پوست من جواب نداد من پوستم سفیده موهای وحشتناک سیاه و کلفت.خودم هم متعجبم.خانمه گفت داری پولت رو دور میریزی یه آزمایش هورمونی برو.