2777
2789
میگم که اکه دکتر خوب بری اينجوری نمیشه اول فکر کنم باید آرایش بدی ببینی مشکل هورمونی داری یانه برا ...

منم از سال ۹۹ تا حالا رفتم لیزر صورت.دیگه خسته شدم هم خیلی گرون شده هم نتیجه نگرفتم اصلا

برای من که بسیار بسیار درد اور بود هیچ روشی کاملا برای بی خطر نیست در مورد لیزر هم خیلی چیزا میگن

اره البته لیزر بستگی به دستگاهش داره و اون ناحیه که لیزر میکنی مثلا تو لیزر زیر بغل درد داره پماد بی حسی میزنن

البته بدن با بدن فرق داره من خودم با موم وکس زیاد دردم نمیاد با اینکه پر مو هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره البته لیزر بستگی به دستگاهش داره و اون ناحیه که لیزر میکنی مثلا تو لیزر زیر بغل درد داره پماد ...

من تجربه وکس دارم و نمیگم درد نداره ولی قابل تحمل برای یه نیم ساعت شما یه درد تحمل میکنی یه ور پات تمومه

من لیزر رفتم یه شات به بالا پام زد که به قول خودش چربی بیشتری داره و درد کمتر گفتم همش همین قدر درد داره گفت اره بلند شدم چون غیر قابل تحمل بود این حجم درد برای یه نقطه

والا من که پشماش ندیدم 😂😂 خودش که میگه بود از اپلاسیون رفتن خسته شده بود

خاب پاهاشو که میبینی

تو واقعا پرمویی یا حساسی؟ اخه بعضی دوتا مو دارن میگن پرمو بعد منو میبینن پشیمون میشن 🤣

لطفا مردها درخواست دوستی ندن 

منم از سال ۹۹ تا حالا رفتم لیزر صورت.دیگه خسته شدم هم خیلی گرون شده هم نتیجه نگرفتم اصلا

مشکل هورمونی نداری؟؟

من پشت لبم لیزر کردم الان خیلی کم در میاد حتی شارژ نزفتم گاهی میام یه ژیلت روش میکشم قبلا خیلی سیبیلو بودم

ولی چونه ام نتیجه نداد چون مشکل هورمنی داشتم الان میخوام یه جا دیگه برم

خاب پاهاشو که میبینیتو واقعا پرمویی یا حساسی؟ اخه بعضی دوتا مو دارن میگن پرمو بعد منو میبینن پشیمون ...

قبلا که همیشه ژیلت دستش بود پاهاش میزد

من خیلی پر موام ولی حساس نیستم خودم بخاطرش ناراحت نمیکنم درست میشه میره

فکر کنم فول بادی ۱۶۰۰ باشه شایدم کمتر کلی پیش یه دکتر خیلی خوب باید رفت من حالا صورتم میخوام لیزر کن ...

من فول بادی با کندلا میرم جلسه ای 530 تا حالا دو جلسه رفتم

عالیه

بالا هشتاد درصد جواب داده

من تجربه وکس دارم و نمیگم درد نداره ولی قابل تحمل برای یه نیم ساعت شما یه درد تحمل میکنی یه ور پات ت ...

اینم حرفیه حالا میرم ببینم چطوریه زن داداشم میگفت درد نداشته اگه درد داشت که فدا سرم نمیرم