2777
2789
بگو

باردار هستم دیشب خواب دیدم ادرارم رنگش کدر و تیره هست تقریبا قهوه ای تیره اینا نمیدونم تو فکرش بودم این خواب میبینم یا واقعی هست گوگل زدم تعبیرش مرگ هست خیلی استرس گرفتم😔

🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعبیر خواب (روانشناختی): در تعبیر خواب سنتی، رنگهای تیره یا کدر اغلب به معنای انسداد، رکود، یا نیاز به پاکسازی در زندگی بیداری تعبیر میشوند. این میتواند بازتابی از اضطراب شما در مورد تغییرات بزرگ بارداری، ترس از ناشناختهها، یا احساس سنگینی و مسئولیت باشد. این تعبیر به هیچ وجه پیشگویی مرگ نیست، بلکه یک پیام از ذهن شما برای توجه به وضعیت روحی و جسمی فعلی است.

تعبیر خواب (روانشناختی): در تعبیر خواب سنتی، رنگهای تیره یا کدر اغلب به معنای انسداد، رکود، یا نیاز ...

وای ممنون عزیزم خیلی استرس داشتم از بس میترسیدم زیر دلم تیر میکشه

🥲

[QUOTE=403285810]باردار هستم دیشب خواب دیدم ادرارم رنگش کدر و تیره هست تقریبا قهوه ای تیره اینا نمیدونم تو فکرش بودم ...[/QUOTEفقط یه خواب چرند بوده اصلا فکرتو درگیرش نکن،آخه گوگل!به خودت برس تو بارداری این چرندیاتو نخون وبه فکر بچت باش

🧿
[QUOTE=403285810]باردار هستم دیشب خواب دیدم ادرارم رنگش کدر و تیره هست تقریبا قهوه ای تیره اینا نمید ...

چشم عزیزم ممنون بخدا اینقدر استرس گرفتم که دلم درد گرفته

🥲

تعبیر خواب (روانشناختی): در تعبیر خواب سنتی، رنگهای تیره یا کدر اغلب به معنای انسداد، رکود، یا نیاز ...

مبشه اینم بگین خواب گاو دیدم که دنبالم کرده بودن ومن تو هوا می دویدم سه با دنبالم کردن مثل بوفالو بودن باشگاه های بزرگ

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم